FOTO. A apărut prima imagine cu fiica lui Heidi Klum în costum de baie. Cât de sexy poate fi Leni, la 18 ani

Helene Boshoven Samuel, pe scurt Leni, fiica celebrei Heidi Klum, a împlinit la începutul lunii mai, 18 ani și de curând a postat, pe Instagram, prima imagine în care apare doar în costum de baie.

22 iun. 2022, 18:27
FOTO. A apărut prima imagine cu fiica lui Heidi Klum în costum de baie. Cât de sexy poate fi Leni, la 18 ani

Leni seamănă perfect cu mama ei, ba mai mult, în calcă și pe urme. Heidi Klum, unul dintre cele mai celebre supermodele din lume, supranumită ,,Trupul”, de către industria modei, grație corpului ei perfect, s-a retras de pe marile podiumuri, locul ei fiind luat de fiica sa.

Leni, fiica lui Heidi Klum, a apărut în costum de baie pe Instagram

Adolescenta Leni continuă cu mândrie ceea ce a construit faimoasa ei mamă, căci a început să-și clădească o carieră în industrie. Nu o dată Leni a fost comparată cu mama ei, Hedi Klum.

Cu părul blond, ochii albaștri și trupul perfect, ea a atras imediat atenția caselor de modă, care au dorit să colaboreze cu ea fără să se gândească prea mult.

Citește și: Doliu imens în lumea artistică! O legendă a muzicii rock a fost ucisă de cancer

Pe Instagram, Leni a apărut purtând un costum de baie minuscul și sexy. În fotografiile publicate, fiica lui Heidi Klum este mai provocatoare ca niciodată și putem deduce că pășește cu succes pe urmele mamei sale.

Fiica lui Heidi Klumm și expus trupul tonifiat, picioarele frumoase și pielea perfectă, în timp ce se relaxează pe un șezlong la plajă, într-un costum de baie la care face reclamă.

Imaginile au strâns peste 175 de mii de aprecieri și amintesc de perioada în care Heidi Klum făcea furori în pictorialele pentru brand-uri de costume de baie precum Victoria’s Secret.

Leni și-a început cariera de model la 16 ani

Tânăra este fiica lui Heidi Klum din relația cu Flavio Briatore. Ea avut parte de atenție încă de mică, având în vedere că părinții ei se află mai mereu în lumina reflectoarelor.

În timp, Leni a reușit să-și creeze propria ei identitate, iar anul acesta a absolvit liceul din Los Anageles și cu această ocazie a publicat o imagine superbă de la ceremonia de absolvire.

Celebrul model are toate motivele să fie mândră de fiică, iar în cadrul unui interviu recent, a vorbit cu admirație de cariera în modelling a tinerei, care s-a lansat în industrie la vârsta de 16 ani.

Citește și: Motivul a fost dezvăluit. De ce se ceartă, de fapt, Marius Elisei cu Oana Roman

„Are ocazia să facă toate lucrurile pe care eu am visat să le fac din punct de vedere profesional și abia a început. De asemenea a fost acceptată la facultatea unde și-a dorit atât de mult să învețe”, a declarat Heidi, potrivit Daily Mail.