FOTO: Accident groaznic pe DN1, în drum spre munte. Încă un deces pe șoselele vechi ale României. Traficul a rămas înțepenit

Lipsa drumurilor de mare viteză, sigure, adaptate nevoilor din 2022, își spune din nou cuvântul. Încă un român a murit la volanul unei mașini, în urma unei coliziuni pe contrasens.

27 dec. 2022, 13:45

Ca de obicei, e haos în drumul spre munte. Cei care pleacă din București către Brașov au de așteptat cu orele în trafic, mai ales în perioada sărbătorilor. Mai mult, atunci când se mai petrec și accidente, este infernal. Un eveniment nefericit a avut loc pe DN1 marți, 27 decembrie.

Haos în județul Brașov. După tragedia de la Prejmer – județul Brașov, un nou accident rutier grav a avut loc, de această dată pe DN1.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1, în localitatea Timișu de Jos, județul Brașov.

 

Raportul polițiștilor, după accidentul groaznic din Brașov

 

Din primele informații oferite de autorități, se pare că în urma accidentului au rezultat două victime, dintre care 1 încarcerată, inconștientă.

La fata locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD și o autospecială cu apă și spumă.

„Accident rutier pe DN1 la ieșire din Brașov spre Predeal între un autoturism și o autoutilitară. Din primele informații, în urma accidentului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată, inconștientă. La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială cu apă și spumă”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja, potrivit MyTex.

Din păcate, persoana aflată la bordul autoturismului a murit.

„Victima a fost descarcerată. Din păcate, aceasta a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată”, a mai transmis oficialul.