FOTO Alex Leonte are o nouă iubită? Cine este tânăra care îi seamănă leit lui Theo Rose

Alex Leonte are o nouă iubită? După despărţirea de Theo Rose, nepotul lui Nea Mărin pare să "revenit la viaţă". Chiar dacă gurile rele spun că tânărul nu şi-ar fi dorit despărţirea de artistă, cei doi au declarat faptul că separarea a fost de comun acord.

10 oct. 2022, 14:13

Alex Leonte are o nouă iubită? Fiind un bărbat liber, nepotul lui Nea Mărin a ieşit „la colindat”, în speranţa că va avea parte de o nouă cucerire. Şi pare că i-a reuşit sau cel puţin, asta reiese din cele mai reccente imagini care au apărut cu fostul lui Theo Rose.

Citeşte şi: Alex Leonte rupe tăcerea. De ce s-a despărţit de Theo Rose, nepotul lui nea Mărin spune adevărul despre pozele incendiare

Alex Leonte are o nouă iubită?

Zilele trecute, tânărul a fost fotografiat de Cancan.ro în zona Dorobanți, la NUBA Cafe, super relaxat și cu zâmbetul pe buze. Era în compania unui amic, dar şi a unei şatene, cu care părea să se simtă foarte bine. Manuela Lupaşcu se numeşte tânăra şi este cunoscută în mediul online, ca influneceră. Un aspect care a atras atenţia este că seamănă leit cu Theo Rose.

Cât timp s-a aflat la masă, nepotul lui nea Mărin a fost jovial și cu zâmbetul pe buze. Cu trabucul între degete, pe care l-a pufăit ocazional, fostul iubit al celebrei artiste a schimbat vorbele aferente cu Manuela, la rândul ei dornică de conversație.

După aproximativ două ore de socializare, cei doi au plecat împreună, Alex Leonte având rolul de șofer.

Alex Leonte, regretat de familia lui Theo Rose?

Theo Rose, pe numele real Teodora Diaconu, și Anghel Damian formează un cuplu de circa două luni, iar fostul partener de viață al Liei Bugnar pare s-a integrat foarte bine în familia cîntăreţei. Recent, în cadrul unui interviu, sora artistei, Raluca Diaconu, a vorbit despre „cumnatul” său și despre cum vede relația dintre cei doi.

Mă înțeleg foarte bine cu iubitul ei, îl apreciez foarte tare. Este un om deosebit și mă bucur pentru ei. Desigur că schimbările din viața noastră vin la pachet cu anumite sentimente și anumite trăiri, însă atât timp cât ea este fericită și îi este bine, asta e tot ce contează pentru mine”,  a declarat Raluca Diaconu pentru SpyNews.