Alex Leonte nu-şi plânge în pumni după despărţirea de Theo Rose. Cum a fost surprins recent de paparazzi

Alex Leonte nu pare să-şi plângă în pumni din pricina despărţirii de cea împreună cu care a fost nu mai puţin de cinci ani. Cu sau fără Theo Rose, viaţa lui Alex merge înainte.

06 aug. 2022, 23:08
Alex Leonte nu-şi plânge în pumni după despărţirea de Theo Rose. Cum a fost surprins recent de paparazzi

Chiar dacă nu şi-a găsit iubirea la fel de repede cum a făcut-o Theo Rose, Alex Leonte şi-a luat prietenii şi au plecat la Untold. La doar o săptămână de când în spaţiul public a apărut vestea rupturii, Alex nu pare să o ducă deloc rău. Dacă weekendul trecut ștergea pozele cu fosta sa parteneră, vineri seara a fost surprins de paparazzii CANCAN stând cu trabucul în mână la VIP.

Într-o mulțime de petrecăreți, Alex Leonte se distinge imediat. Cu mers hotărât, extrem de sigur pe el, fostul lui Theo Rose pare să fie ieșit la „vânătoare”. Imaginile sunt mai mult decât grăitoare.

Vezi aici cum a fost surprins la Untold nepotul lui Nea Mărin. VIDEO incendiar

În urmă cu o săptămână, în spaţiul public apăruse informaţia că Theo Rose s-a despărţit de Alex Leonte şi s-a cuplat cu fostul partener de viaţă al regizoarei Lia Bugnar, Anghel Damian. Mai mult, cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi sărutându-se pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, regizat de Damian şi în care joacă şi Theo.

A doua zi, Theo Rose a confirmat despărţirea, explicând că aceasta s-a produs civilizat, în urmă cu mai mult timp, şi că „nimeni nu a înşelat pe nimeni„. Totuşi, potrivit pozelor de pe Instagram, la sfârşitul lunii mai Theo şi Alex erau împreună şi creştinau un bebeluş.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Citeste si Mioara Roman, de urgenţă la spital. Anunţ tulburător al Oanei Roman: „Mama e la spital. Nu am putere să fiu cu voi aici”