FOTO: Angelina Jolie de România s-a cuplat cu Pițurcă. Fotografia a ajuns virală

Anunț spectaculos din showbiz: Angelina Jolie de România s-a cuplat cu Piți. Este vorba despre o împăcare între Cristina Ich și Pițurcă Jr, pe numele său real Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă.

21 mai 2023, 12:51

Christina Ich (36 de ani) și Alex Pițurcă (39 de ani) s-au despărțit în 2022, dar separarea nu i-a ținut prea mult. Cei doi tineri, cau au și un copil, pe Noah, s-au cuplat, din nou.

Modelul a publicat o imagine pe pagina de Instagram prin care anunță împăcarea. Imaginea a fost realizată într-un club, la o petrecere. Focoasa brunetă apare îmbrățișată de fostul jucător de la Craiova, Steaua, Pandurii și Brașov.

În prezent, Ich este model de Instagram, iar Pițurcă participă la competiții de jocuri de noroc, în general poker.

Acum ceva timp, Christina Ich a povestit despre s-a cunoscut cu Piți Jr., dar și cum l-a anunțat că este însărcinată.

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească.

După trei luni l-am anunțat pe WhatsApp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, spunea influencerița într-un interviu, acum ceva timp.

În decembrie, Ich a fost surprinsă în tandrețuri cu un alt bărbat.