FOTO Apropieri suspecte între Georgiana Lobonț și Bogdan de la Ploiești. Au fost surprinși înbrățișați și ținându-se de mână

Georgiana Lobonț și Bogdan de la Ploiești au fost surprinși în ipostaze cam suspecte. Cei doi artiști îndrăgiți de o întreagă țară au fost fotografiați îmbrățișați și ținându-se de mână. Care este explicația acestei apropieri?

10 sept. 2023, 10:26

Georgiana Lobonț și Bogdan de la ploiești sunt unii dintre cei mai apreciați artiși de muzică de petrecere din România. Sezonul nunților și petrecerilor nu s-a încheiat, astfel că cei doi se întâlnesc destul de des la astfel de evenimente, alături de mulți alți colegi de breaslă. Este și cazul de față.

Citește și: Cât te costă să îți cânte Georgiana Lobonț la nuntă! Câți bani pretinde interpreta pentru 2 ore de cântat

Georgiana Lobonț și Bogdan de la Ploiești, apropieri suspecte în public

În urmă cu două zile, Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș Ciciovan, au fost nași de cununie în apropiere de București. Artista a avut parte de o petrecere ca la carte, acolo unde s-a întâlnit cu mai mulți artiști ai momentului, inclusiv cu finii săi, Claudia Puican și Armin Nicoară. De la eveniment nu a lipsit nici Bogdan de la Ploiești. Toți artiștii prezenți au creat o atmosferă incendiară, însă un lucru la care internauții au fost atenți a fost apropierea dintre Georgiana Lobonț și iubitul Cristinei Pucean.

Cei doi au fost surprinși în timp ce se îmbrățișează și chiar se țin de mână. Totuși, deși fanii s-au alarmat, este bine să știe că între cei doi există o chimie doar la nivel artistic. Un cuplu apreciat la microfon, cei doi au făcut spectacol, lucru ce nu era posibil dacă nu s-ar fi înțeles bine. Mai mult decât atât, indiferent cu ce artist se întâlnește la evenimente, Georgiana Lobonț este foarte prietenoasă și nu face rabat de la gesturi ce denotă simpatie.

Ce doi s-au acompaniat foarte frumos împreună, Bogdan de la Ploiești chiar fredonând una dintre melodiile colegei sale. Cei doi au cântat împreună, au dansat, s-au simțit bine, iar la un moment dat chiar s-au luat în brațe și de mână, spre extazul celor prezenți, care s-au bucurat și distrat din plin alături de vedetele noastre.

Ulterior, lângă ei doi a venit și Claudia Puican, care a completat perfect mixul de voci la microfon. Din imaginile postate de artistă pe rețelele de socializare, s-a putut vedea cu ochiul liber cât de apropiați au fost artiștii care au fost invitați la eveniment. Pe lângă cei deja enumerați, a fost nelipsit și Luis Gabriel.

Citește și: Georgiana Lobonţ se pregăteşte de nuntă: „Vom avea 400 de invitaţi”