Georgiana Lobonţ se pregăteşte de nuntă: „Vom avea 400 de invitaţi”

Georgiana Lobonț radiază de bucurie, deoarece sora sa, Ioana, urmează să se căsătorească. Cântăreața a dezvăluit că în acest weekend va fi nuntă mare în familia sa.

04 sept. 2023, 23:31
Georgiana Lobonţ se pregăteşte de nuntă: „Vom avea 400 de invitaţi”

Georgiana Lobonţ a dat vestea cea mare pe reţelele de socializare.  Cântăreaţa le-a transmis fanilor de pe Instagram  că sora sa, Ioana, urmează să se mărite. Întreaga familie se pregătește pentru ziua cea mare, iar cântăreața nu și-a putut ține bucuria ascunsă.

Artista se poate mândri că are două surori frumoase, inteligente și talentate. Ea este cea mai mare, Ioana este mijlocia, iar Ramona, mezina. Toate 3 au fost atrase de muzica populară încă din copilărie și au chiar colaborări, dar viitoarea mireasă a iubit mai mult medicina, absolvind facultatea chiar de curând.

Vlăduța Lupău are o sosie care îi calcă pe urme. Laura Dodan are planuri mari: „Vreau să cânt cu Georgiana Lobonț”

În weekend, familia Georgianei Lobonț va juca la nunta Ioanei. Mai bine de 400 de invitați vor veni să le fie alături în ziua cea mare, la o distanță de 7 ani de când sora cea mare și Rareș Ciciovan au ajuns la altar.

„Dragilor, am venit acasă la mami. Sora mea, Ioana, se mărită. Sâmbătă o să avem nuntă în familie. Sincer, suntem emoționați, pregătim casa, totul e o pregătire mare aici și o emoție mare.Iată că după șapte ani de la căsătoria mea, acum avem o altă nuntă în familie.

Noi dăm totul din casă, dar e foarte frumos. Mami a făcut toate plăsuțele pentru mărturii, pentru cadourile care se vor da nuntașilor. Părinții mei au personalizat materialul, Ioana și-a ales culoarea asta de verde. Sunt 200 de plăsuțe, deci o să avem 400 de invitați. Mami cică face 14 prăjituri, oameni buni. Eu i-am zis că nu are de lucru. A dat comandă de prăjituri și cică mai face și 14 prăjituri ca să ajungă, să fie pentru că nunta-i nuntă. Sunt foarte fericită că totul merge ca pe roate”, a spus Georgiana Lobonț pe Instastory.

Ramona Lobonț este încă la început de drum în carieră, dar a preferat muzica ușoară, nu pe cea populară. Nu doar scena a atras-o, ci și calculatoarele. Tânăra este studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare în cadrul Politehnicii din Cluj Napoca, dar a ales să își lanseze și primele piese.

Cât te costă să îți cânte Georgiana Lobonț la nuntă! Câți bani pretinde interpreta pentru 2 ore de cântat

În anul 2021, Georgiana Lobonț a lăudat-o pe sora sa cea mică, spunând: „I-am făcut melodii, am înregistrat. Ea zicea să nu mă mai îmbrăcați în costum popular, că eu vreau să fac muzică ușoară. Să cânte Georgiana populara ei”, a afirmat Georgiana Lobonț în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, interpreta spunea, la vremea aceea, că s-ar gândi și să-i fie impresară surorii sale mai mici.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciociovan au o iubire care dăinuie din liceu. Încă de pe băncile școlii cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste, așa cum artista a precizat în numeroasele sale apariții TV. De 7 ani sunt și soț și soție și au doi copii, o fetiță și un băiețel.

Soțul Georgianei Lobonț este managerul ei și o însoțește la toate concertele. În luna iulie, ei credeau că-și vor mări familia cu încă un copil. Extrem de bucuroasă, Georgiana Lobonț anunța pe rețelele de socializare că a aflat că va deveni mamă a treia oară.