FOTO: Ce s-a ales de fiul lui Radu Mazăre. Tânărul în vârstă de 29 de ani tocmai a confirmat

Ce mai fac beizadelele politicienilor români? Fiul lui Radu Mazăre tocmai și-a deschis o firmă. S-a apucat de afaceri în domeniul imobiliar.

22 aug. 2023, 09:39

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia privind înființarea societății Realcasa Tech SRL. Printre fondatori se numără și Radu Ștefan Mazăre, fiul fostului primar al municipiului Constanța.

Realcasa Tech SRL va avea sediul în București, Sector 1, pe strada Surorilor nr. 9-15, într-un apartament al unui imobil. Firma se va ocupa de dezvoltare imobiliară, iar capitalul social este de 300 de lei, scrie Ziua Constanța.

Fondatorii firmei sunt Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, Manea Alexandru-Costin, Postelnicu Vlad, iar administratori sunt Postelnicu Vlad, cu domiciliul în Bucureşti, sectorul 6 și Mazăre-Petcu Radu-Ştefan, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa. Durata de funcţionare este limitată, pentru o perioadă de 20 de ani.

Manea Alexandru-Costin figurează și în firmele ANG Rezidential SRL, Loffice Hub SRL, ANG Real Estate Group SRL, Aenama Investment SRL, Monarc Luxury Homes SRL, The Agency Ro SRL, ANG Luxury Properties SRL, Noam Design Group SRL, ANG Luxury International SRL, ANG Landmark Real Estate SRL și IHOME Design SRL. Vlad Postelnicu apare în firmele Kitefest SRL și Digital Interaction SRL.

Mazăre-Petcu Radu-Ştefan este acționar la APV Media Turism SA, asociat în Cabo Concept SRL și deține și un PFA în nume propriu.

Ce se întâmplă cu Radu Mazăre, fostul primar al Constanței

În martie 2023, Tribunalul Ilfov a decis contopirea pedepselor definitive primite de Radu Mazăre, la nouă ani de zile.

„Aplică petentului condamnat Mazăre Radu Ștefan pedeapsa cea mai grea, de 7 ani închisoare (stabilită prin sentința penală nr. 148/10.07.2017 pronunțată de Curtea de Apel București – Secția a II-a Penală, definitivă prin decizia penală nr. 32/A/07.02.2019 a Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, în formă continuată, prev. de art. 13/2 din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 297 alin. (1) C.pen. cu referire la art. 309 C.pen. cu aplicarea art. 35 alin. (1) C.pen.art. 5 C.pen.), la care adaugă un spor de 2 ani închisoare, urmând ca în final petentul condamnat să execute pedeapsa principală rezultantă de 9 ani închisoare”, a precizat Tribunalul Ilfov.