FOTO: Cine e și cum arată femeia căsătorită cu care Elon Musk și-ar fi înșelat iubita. Explicația CEO-ului Tesla

Presa de cancan din străinătate susține că Elon Musk și-a înșelat partenera de viață, pe Grimes, la finalul anului trecut. Afaceristul ar fi avut o aventură cu soția unui alt superbogat din SUA. 

25 iul. 2022, 13:13
FOTO: Cine e și cum arată femeia căsătorită cu care Elon Musk și-ar fi înșelat iubita. Explicația CEO-ului Tesla

Elon Musk (51 de ani) ar fi avut o relație amoroasă cu Nicole Shanahan anul trecut, o aventură care s-ar fi consumat în timp ce CEO-ul Tesla era cuplat cu cântăreața Grimes.

Nicole Shanahan (33 de ani) este soția lui Sergey Brin, cofondator Google. Inclusiv Wall Street a scris că relația de prietenie dintre cei doi afaceriști s-a rupt, în urma infidelității lui Elon și a lui Nicole.

În urma controverselor apărute în presa tabloidă, Elon Musk a reacționat. CEO-ul Tesla și SpaceX susține că informațiile picante nu sunt adevărate.

Musk a calificat pe Twitter informația drept „o porcărie” și a declarat că e în continuare priten cu Brin: „Am fost împreună la o petrecere aseară!”.

„Pe Nicole am văzut-o doar de două ori în 3 ani, iar de ambele dăți au fost mulți oameni în jur. Nimic romantic”, a continuat afaceristul.

 

Natasha Shanahan și Sergey Brin

 

Mare scandal între Elon Musk și presa din SUA

 

La momentul presupusei aventuri din decembrie, Brin și soția ar fi fost despărțiți, dar locuiau încă împreună, a notat Wall Street Journal, care a citat o persoană apropiată lui Shanahan.

La începutul anului în curs, Brin și Shanahan au depus actele de divorț. Deși au un contract prenupțial, Brin și Shanahan negociază în prezent un acord de divorț, care ar putea ajunge la 1 miliard de dolari, mai informează presa din SUA.

De-a lungul timpului, Elon Musk a mai avut idile cu Justine Wilson (Musk), Talulah Riley, Cameron Diaz, Amber Heard, Grimes și Natasha Bassett.

Musk s-a despărțit de Grimes în acest an. Cântăreața și afaceristul au împreună doi copii.