FOTO / Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist: „S-a agravat”

Culiță Sterp a ajuns pe patul de spital. Vestea a fost data chiar de artist, care a postat și o fotografie, dar și un mesaj cu o explicație pentru fani.

27 feb. 2024, 22:53
FOTO / Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist: „S-a agravat”
FOTO / Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist: „S-a agravat”

Culiță Sterp a ajuns de urgență la spital. Manelistul și-a îngrijorat fanii cu ultima postare făcută pe pagina sa de socializare.

Citește și: Din ce face bani logodnica lui Culiță Sterp. Daniela Iliescu este as în afaceri și are planuri uriașe: „Vrem să ajungem, să le satisfacem toate nevoile”

Culiță Sterp a ajuns de urgență la spital

Interpretul de muzică de petrecere și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram, după ce a postat o fotografie de pe patul de spital, cu o perfuzie în mână. Culiță Sterp a precizat că se confruntă cu o febră destul de mare de mai bine de două zile, motiv pentru care a luat decizia de a merge la spital unde primește îngrijiri medicale de specialitate.

„Azi la spital. Am o febră de duminică, am crezut că trece de la sine, dar văd că nu vrea. Mai tare s-a agravat”, a fost mesajul pe care l-a transmis Culiță Sterp fanilor săi, de pe patul de spital.

FOTO / Culiță Sterp, de urgență la spital! Ce a pățit îndrăgitul artist: „S-a agravat”

Între timp, artistul mai spune că a tot fost chemat la Survivor România, concurs unde se află și fratele său, Iancu. Producătorii emisiunii de pe Pro TV îi fac încontinuu oferte acestuia. Această insistență vine după ce Iancu a fost protagonistul unui scandal monstru cu Moroșanu, Zmărăndescu și Jador. Totuși, deși oferta financiară este una deloc de neglijat, Culiță a refuzat oferta de fiecare dată când i-a fost făcută.

„M-au sunat ieri din nou. Am mai fost chemat la Survivor, la început, dar nu m-am putut duce pentru că am mult de cântat. Am în fiecare weekend câte 3 cântări. Acum, banii ăia pe care-i primesc acolo, îi fac și-n țară la cântat. Acum parcă m-aș duce, cum e fratele meu acolo și cum a fost și cearta asta dintre ei…m-aș duce puțin pentru el, și că mi-e dor de el, că vreau să-l văd. Dar nu mă lasă ăștia din formație, că nu mai fac bani dacă plec eu. Trei, patru cântări pe săptămână, de miercuri…Nu știu ce să fac, să mă duc sau nu. M-aș duce, dar nu pot să anulez contractele cu oamenii, am mult de cântat. Nu știu ce să fac, o să încerc, e greu (…). M-au sunat iar de la Survivor, mi-au și spus că-mi dau un preț destul de bun, mult mai mult decât am cerut eu prima dată, numai să mă duc. Nu știu ce să fac. O să mă gândesc”, a spus Culiță Sterp în cadrul unui live.

Citește și: Culiță Sterp a reacționat, după scandalul dintre Iancu Sterp, Moroșanu și Zmărăndescu: „Nu vă e rușine, bă, ditamai campionii. Așa vă arătați bărbăția?