FOTO: Cum a ajuns să fie abordată Loredana Groza de bărbați, de când a divorțat. Admiratorii starletei își încearcă norocul

Loredana Groza este din nou o „femeie liberă", la 52 de ani, după divorțul de Andrei Boncea, bărbatul cu care starleta a fost căsătorită din anul 1998. Acum, stimulați de anunțul rupturii, fanii artistei încep să o abordeze pe blondină și mai intens. 

22 apr. 2023, 08:39

Internauții se iau la întrecere folosind texte care mai de care mai îndrăznețe și mai haioase, după ce Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea. Cântăreața care aprinde imaginația fanilor săi, prin decolteurile adânci, primește inclusiv cereri în căsătorie de la cei mai grăbiți admiratori.

Iată o parte dintre mesajele care „curg” în secțiunea de comentarii a fotografiilor publicate de către Loredana Groza:

„Te măriți cu mine?”;

„Super, trăiește viața cum știi mai frumos, nu ierta nimic ce-ți place!”;

„Wow, și Madonna e invidioasă!”;

„Ești fantastică în toate”;

„Lori, te iubesc mult!”;

„O divă”;

„Superbă doamnă”;

„Frumusețe naturală”;

„Marilyn Monroe de România!”.

 

Loredana Groza a divorțat. Cine este fostul soț al starletei

 

În martie 2023, Vasile Groza, tatăl Loredanei Groza, a confirmat despărțirea artistei de Andrei Boncea.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a povestit Vasile Groza, pentru Cancan.

Loredana și Boncea au împreună un copil, pe Elena, în vârstă de 25 de ani.

Andrei Boncea este un producător român de film și televiziune, co- fondator al companiei de producție Frame Film și al companiei de teatru Wondertheatre. Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România.