FOTO Cum arată apartamentul de 1,2 milioane de euro al lui Pescobar. Patronul Tavernei Racilor are piscină pe terasa penthouse-ului

Pescobar se laudă cu o achiziție de milioane, atât la propriu, cât și la figurat. Paul Nicolau a dat tunul pe piața imobiliară, achziționându-și un penthouse în valoare de 1,2 miliaone de euro. Iată și primele imagini cu piscina de fițe de la ultimul etaj!

08 apr. 2024, 15:34

Pescobar și-a cumpărat, în octombrie, un penthouse de 1,2 milioane de euro de la Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF. Locuința din zona Pipera depășește orice imaginație grație luxului său.

Citește și: Pescobar a ales-o pe înlocuitoarea Larisei Popa. Cine este noua şefă de la Taverna Racilor: „Managerul meu e mai bună decât al tău!” FOTO

Cum arată apartamentul de 1,2 milioane de euro al lui Pescobar

Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, a făcut o investiție uriașă în domeniul imobiliar. Pe lângă succesul cu lanțul de restaurante pe care îl deține și pe care îl extinde încontinuu, patronul Tavernei Racilor a ales să cumpere o locuință de lux situată în zona Pipera de la nimeni altul decât Dumitru Dragomir.

Pescobar vorbea chiar în urmă cu doar câteva luni despre această investiție de nu mai puțin decât 1,2 milioane de euro. Paul Nicolau le-a prezentat urmăritorilor săi, recent, cum arată acum penthouse-ul din zona Pipera pe care și-l amenajează după bunul plac. În acest moment, apartamentul nu este gata. Se pot observa sistemul de încălzire prin pardoseală și elementele de zidărie și de izolație. Aflat în vizită pe șantier, Pescobar se declară mulțumit de felul în care evoluează lucrările.

„Pescobar a venit în inspecție. Aici e dormitorul. Aici, o bucătărie prin care vreau să ies pe terasă”, sunt câteva dintre indicațiile pe care le-a oferit Pescobar într-un videoclip de pe platforma Tik Tok.

Anul trecut, în toamnă, patronul celebrului lanț de restaurante vorbea despre achiziția de 1,2 milioane de euro pe care o făcuse. Penthouse-ul cumpărat de la Dumitru Dragomir are și o piscină, situată la ultimul nivel al imobilului.

„Mi-a luat mama și duplex din banii mei. Pescobar și-a luat duplex cu pisicină! Apă încă nu e, dar pregătiți-vă că din august vom face băiță în această piscină. Mai mult domnișoarele. Domnișorii să plătească intrare. Nu e normal? Și aici ditamai teresa, zonă de grătar, saună, sală de forță și teren de fotbal îmi fac!”, spunea Paul Nicolau.

Citește și: Larisa lui Pescobar i-a picat cu tronc lui Victoraș Micula. Milionarul vrea să o cucerească cu orice preț și îi face cadouri scumpe pe bandă rulantă