FOTO. Cum arată „Casnica de la Masterchef” după ce s-a ars pe faţă în propria bucătărie

Andreea Moldovan, cunoscută drept "Casnica de la Masterchef", a avut parte de o experienţă destul de traumatizantă în urmă cu o săptămână, când s-a ales cu arsuri pe faţă, pe braţul şi pe mâna dreaptă, după un mic incendiu izbucnit în propria bucătărie. Bruneta chiar a stat câteva zile în spital pentru îngrijiri.

RomaniaTV.net
25 nov. 2016, 13:54

În timp ce gătea în atelierul său de deserturi personalizate, Casnica de la Masterchef a „reuşit” să e ardă pe mâna şi pe braţul drept, dar şi pe faţă. Nu au fost nişte leziuni banale, cu care probabil orice bucătar e obişnuit, pentru că bruneta a ajuns la Spitalul de Arşi pentru îngrijiri. Deşi nu a avut nevoie de operaţie, Andreea a trebuit să stea internată în spital câteva zile, pentru ca rănile să îi fie toaletate şi monitorizate.

„Casnica” are mâna dreaptă bandajată și acum poartă un batic cu care își acoperă fața și părul, dar s-a întors deja acasă la fiica sa Ava (7 ani) şi soţul său Bogdan, alias DJ Optick.

Surse din cadrul Spitalului de Chirurgie Plastică şi Reaparatorie au dezvăluit pentru Click că din fericire Andreea nu va rămâne cu urme pe faţă din cauza accidentului, deoarece arsura a fost una de grad mic, care s-a limitat la stratul superficial al pielii. „Din contră, faţa ei va fi mult mai frumoasă, întrucât această mică arsură a redus din imperfecţiuni: riduri sau semne minore”, au spus sursele citate.