FOTO Cum arată Ion Ţiriac Jr. la 45 de ani. Fiul miliardarului trage din greu de fiare

Cum arată Ion Ţiriac Jr. la 45 de ani. În ultima vreme fiul miliardarului este destul de activ pe reţelele de socializare, acolo unde postează imagini cu el, dar şi cu fiii pe care îi are cu Ileana Lazariuc.

07 sept. 2022, 12:07

Cum arată Ion Ţiriac Jr. la 45 de ani. Potrivit imaginilor postate pe Instagram, fiul miliardarului este o persoană activă şi nu trece o zi fără să facă sport. Acesta împărtăşeşte cu fanii diverse imagini din sala de fitness, în timp ce trage din greu de fiare.

Citeşte şi: Fiica lui Ion Țiriac duce o viață de lux în Miami. „Prințesa lui tati” a înnebunit fanii cu senzualitatea ei

Cum arată Ion Ţiriac Jr. la 45 de ani

Recent, le-a arătat fanilor ce progrese a realizat de când face fitness în mod regulat. Dacă în 2019, reuşea să ridice 72 de kilograme, trei ani mai târziu, a reuşit performanţa de a ridica 100 de kilograme, ceea ce înseamnă că Ion Ţiriac Jr. a devenit mai puternic fizic.

Eu? Eu nu pot renunţa niciodată. Acest om nu poate atinge eşecul. Niciun eşec. Durerea este durere, nimic mai mult”, este unul dintre mesaje transmise de fiul fostului tenismen.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ion Alex (@alexandrutiriac)

Ion Țiriac Jr oferă o recompensă uriașă

Ion Țiriac Jr a anunțat că este dispus să ofere o recompensă extrem de atrăgătoare, după ce numele familiei sale a fost folosit pentru a face reclamă unei afaceri dubioase. O firmă s-a folosit de numele și imaginea lui Ion Țiriac pentru a-și promova afacerea în domeniul cryptomonedelor, lucru ce l-a enervat la culme pe fiul miliardarului român. Țiriac Jr a transmis că va oferi un apartament persoanei care va da informații de natură să conducă la arestarea ”infractorilor”.

Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Țiriac Jr pe contul său de Instagram.