FOTO: Cum s-a schimbat viața „celei mai sexy femei din lume”. Fosta sportivă susține că e 100% naturală

Paige Spiranac, fostă jucătoare de golf, a ajuns celebră în social media, grație frumuseții și carismei sale. Blonda trăiește din activitatea pe care o desfășoară în online, iar de curând a fost desemnată „cea mai sexy femeie din lume". 

31 iul. 2022, 13:17

Revista Maxim a desemnat-o pe Paige Spiranac drept cea mai provocatoare femeie de pe planetă. Jurnaliștii revistei au realizat un top 100. Chipul angelic și formele naturale ale blondei i-au înnebunit pe cei de la Maxim și pe internauți.

Premiul primit din partea jurnaliștilor i-au schimbat radical viața fostei jucătoare de golf.

„Am fost destul de norocoasă cu cariera mea. Am avut o evoluție destul de constantă, chiar dacă lumea considera că nu am nicio șansă să reușesc.

Dar anul acesta a adus o schimbare uriașă pentru mine și cred că acest lucru i se datorează faptului că am primit această atenție generală de la revista Maxim, în afara golfului și a sportului, și a fost incredibil”, a declarat Paige Spiranac.

Când a primit premiul, sexy-modelului nu i-a venit să creadă.

„Când am primit premiul, i-am întrebat: `Sunteți siguri?`, pentru că eram cu adevărat sceptică”, a explicat Paige.

 

Marile provocări prin care a trecut cea mai frumoasă femeie din lume, Paige Spiranac

 

Totodată, popularitatea i-a creat mari probleme fostei jucătoare de golf.

„Un bărbat vine și îmi cere o poză. Pentru început, e totul bine. Apoi, iese și povestește cum l-am înșelat cu 10.000 de dolari și începe să mă amenințe. A fost cu adevărat o situație înfricoșătoare.

Așa cum s-a dovedit, acesta a fost înșelat de un profil fals, pe care cineva l-a creat, cu un număr de telefon fals. A fost foarte dezorientat”, a povestit ea în cadrul unui podcast, potrivit The Sun.

Frumosul model nu vrea să mai revină în sport, ci să se ocupe strict de activitatea de influencer.

„Dacă mi-ai fi spus, în ultimul an de facultate, că viața mea va merge în această direcție, aș fi râs în fața ta. Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva, dar sunt foarte recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat.

Sunt cu adevărat capabilă să mă iubesc pentru cine sunt și ceea ce fac prin crearea de conținut, ca influencer. Deci, sunt mulțumită de cum a ieșit totul. Mi-aș fi dorit să joc golf la un nivel mai înalt și să realizez mai multe obiective, dar nu aș schimba momentul actual cu nimic în lume”, a declarat Spiranac, pentru Maxim.

 

Paige Spiranac: „Sânii mei își modifică dimensiunea în funcție de perioada lunii”

 

Fosta sportivă de performanță, din SUA, jură că formele sale sunt 100% naturale.

„Lucrez tare cu corpul meu, petrec multe ore în sală, am grijă de dietă, sunt mândră de cum arăt. Sânii mei sunt reali. Sânii mei își modifică dimensiunea în funcție de perioada lunii, pot crește până la două cupe. De asemenea, și greutatea corporală contează. Dacă slăbesc, se fac mai mici”, a declarat Paige într-un podcast.

_

Foto: @_paige.renee, Instagram