Răzvan Fodor, surprins cu o sexy-vedetă în timp ce soţia lui filmeză „America Express” FOTO

Răzvan Fodor s-a refugiat în muncă după ce soţia sa a plecat să filmeze "America Express". Artistul lucrează foarte mult, poate și pentru a trece timpul mai repede până la revenirea partenerei sale.

19 iul. 2022, 19:06
Răzvan Fodor, surprins cu o sexy-vedetă în timp ce soţia lui filmeză „America Express” FOTO
Răzvan Fodor, surprins cu o sexy-vedetă în timp ce soţia lui filmeză "America Express"

Răzvan Fodor, surprins cu o sexy-vedetă în timp ce soţia lui filmeză „America Express”. Fostul solist al trupei Krypton a fost surprins recent pe platourile de filmare alături de Ramona Olaru, alături de care a găsit o modalitate de a se relaxa, scrie Cancan.

Irina Fodor trece prin momente grele la America Express: „Nu am fost acolo ca să o văd, iar asta mă întristează”

„Cine o fi zis că e rău la Bacău la filmări? Mamă, Răzvane, cum ești… Suntem nebuni rău, avem o piscină doar pentru noi aici. Frumos, pe liniște, asta până când bem și dăm drumul la muzică”, a scris Ramona Olaru pe Instagram, lângî o poză incendiară! Mai precis, asistenta de la „Neatza” s-a răcorit un cub de gheață pe care l-a plimbat senzual pe corp, de față cu Răzvan Fodor. „O să fac ceva, poate o să pară penibil. Dar ce face fetele? Linge înghețățile? E cald, e cald, ce era să fac? Gheața e tot ce trebuie pe căldura asta”, a mai adăugat Ramona Olaru.

De ce a fost aleasă, de fapt, Irina Fodor să prezinte America Express. Gina Pistol s-ar enerva dacă ar auzi asta

„Sunt singur de aproape o lună, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar (n.r. – aplauze) asta este pentru neveste. E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici. Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram, cu câteva săptămâni în urmă.

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon „Splash! Vedete la apă”, alături de Ramona Olaru şi de Monica Bîrlădeanu.