FOTO Dana Budeanu a împlinit 44 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere criticul de modă: „Nu am altceva ce să-mi doresc”

Dana Budeanu a împlinit 44 de ani. Este una dintre cele mai vocale personalități de la noi din țară, iar pe rețelele sociale și-a format o comunitate numeroasă. Vedeta îi ține la curent pe fani cu diverse noutăți din viața ei, însă vizavi de viața personală este foarte discretă.

23 iul. 2023, 23:54

Dana Budeanu a împlinit 44 de ani și arată extraordinar, motiv pentru care nu se ferește să poarte rochii sexy, care îi pun în evidență silueta impecabilă. Internauții așteaptă cu sufletul la gură fiecare postare, mai ales pe cele în care împărtășește poze din vacanță.

Citește și: Imagini-bombă cu Dana Budeanu din vacanță! Cum s-a afișat criticul vestimentar pe plajă. Ținuta ei i-a lăsat mască pe toți

Dana Budeanu a împlinit 44 de ani

Designerul a profitat de momentul aniversar pentru a le arăta fanilor ei cât de bine arată! Fotografiile cu creatoarea de modă au incendiat internetul. Aflată cel mai probabil de ziua ei pe Coasta de Azur, unde merge în fiecare vară, Dana Budeanu a postat câteva fotografii pe rețelele sociale în care suflă în lumânarea de pe un tort spectaculos.

Nu am altceva ce să-mi doresc„, a scris vedeta sub galeria foto cu tortul de ziua ei.

Dana Budeanu face praf femeile care nu recunosc că au operații estetice

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu recunosc că au operații estetice. Recent, a vorbit despre acest subiect, dar și despre femeile care nu recunosc că și-au făcut anumite schimbări la nivelul feței, mai ales când vine vorba despre acidul din buze.

Revenim la astea. Amețitele pă operații. Știi ce s-a întâmplat? Lor li s-a umflat buza. Li s-au umflat buzele când erau însărcinate și când au slăbit au rămas cu buzele mă. Se vede că ești efectiv raton, rățoi, expandat Donald Duck.

Se vede. Ți-ai băgat în gură și se vede. Când te uiți din profil… toate arătați de parcă aveți două flecuri în loc de buze, băgate în față. Două branțuri așa, pur și simplu. Se vede. De ce minți că n-ai? Care e ideea? Te-a întrebat cineva dacă ai?”, a spus Dana Budeanu.

Chiar dacă în trecut și ea a trecut prin mâna medicilor esteticieni, vedeta a subliniat faptul că este împotriva operațiilor estetice, mai ales a celor exagerate, care au tendința de a schimba complet înfățișarea.

Este aberant sa nu acceptam ca medicina evolueaza, sa ignoram acest lucru. Sfatul meu este sa nu faceti rabat la bani si la specialisti cand vine vorba despre o astfel de interventie. Mi-ar fi un pic teama, insa, de orice interventie care are legatura cu fata.

Sa imi refac sanii nu mi-a fost frica, pentru ca voiam sa revin la sanii mei de dinainte de nastere. Am colaborat cu dr. Stan si sunt foarte multumita”, spunea designerul.