Imagini-bombă cu Dana Budeanu din vacanță! Cum s-a afișat criticul vestimentar pe plajă. Ținuta ei i-a lăsat mască pe toți

Dana Budeanu e în vacanță, dar acest lucru nu o oprește din postările de pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat mai multe fotografii din vacanța ei, care au dat internetul peste cap.

10 iul. 2023, 13:39

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale personalități de la noi din țară. Vedeta are deja vârsta de 43 de ani, însă  corpul ei nu o dă absolut deloc de gol. Ea are o siluetă de invidiat și nu se rușinează să o expună cu fiecare ocazie pe care o are. De această dată, stilista a dat internetul peste cap cu ulima postare din vacanța sa. Internauții au fost șocați de ținuta acesteia, dar și de picioarele de fotomodel.

Citește și: Dana Budeanu le urează o vacanță plăcută mafioților și amețitelor. Mesajul plin de recunoștință al vedetei: „Fără voi n-aș avea de ce să râd”

Dana Budeanu are un corp perfect, de care este mândră până peste cap. De fiecare dată când are ocazia, această postează fotografi în ipostaze care mai de care mai incendiare. Sutele de urmăritori care îi apreciază activitatea așteaptă cu sufletul la gură fiecare fotografie postată. Acum, aceștia s-au putut bucura de imagini-bombă din vacanța stilistei. Dana a atas toate privirile asupra ei și mai ales aupra trupului ei în formă excepțională. Internauții i-au putut observa picioarele lungi și perfecte. Într-o altă imagine, le-a fotografiat mai de aproape, fiind vizibil faptul că nu au imperfecțiuni și sunt perfect fine, exact ca ale unei tinerele care stă numai la sală.

Oamenii s-ar putea întreba cum face să își mențină greutatea, dar și pielea într-o formă atât de bună. Adevărul este, însă, că stilista nu face eforturi prea mari în acest sens, din contră. Conform spuselor ei mănâncă destul de dezechilibrat.

„Mănânc tort în fiecare noapte. Dacă sar o noapte, mă trezesc din somn și mănânc. Când nu mănânc rodie dimineața, mănânc tort. Eu dau rețetele la o cofetărie și lucrătoarele de acolo le prepară”, a spus Dana Budeanu

Diva a abordat o problemă cunoscută. Este vorba despre femeile care au celulită pe corp. De aceea, diva transmite că aceste persoane ar trebui să nu se mai ascundă de cruntul adevăr și să accepte soarta. Vedeta îndeamnă la corp natural, fără a folosi filtre sau alte metode prin care se pot ascunde imperfecțiunile.

„Ea îl ține pe fătălău și îi face poze până se închide piscina. El a venit la piscină, dar nu apucă să de dezbrace, nu apucă să se întâmple. Efectiv, nu apucă să se dezbrace pentru că ea începe poza. Pozatul pe marginea la piscină și o auzi: ‘Dă-mi să văd! Așa! E bine așa?’ Nu te mai pune în 1000 de poziții că ești plină de celulită. În orice lumină de la piscină se vede că ești plină de celulită. Bine, acum este filtrul ăsta de îți pui corpul direct. Cum e ălă de față, e corp direct. Îți pui corpul, mă. Mâini, picioare, tot, sâni. Și știi ce mai se întâmplă? Ele citesc, măi. Citesc și le enervează copiii care se aruncă în apă că ei îi stropesc cartea”, a spus Dana Budeanu.

Citește și: Câți bani trebuie să plătească Valeriu Gheorghiță pentru relația cu Monica Bârlădeanu. Dana Budeanu a dat verdictul. Sfaturi practice pentru șeful „vaccinist” din perioada „COVID” (VIDEO) | EXCLUSIV