FOTO: Ea e „Regina OnlyFans”. A făcut 50 de milioane de dolari, la doar 19 ani

O puștoaică în vârstă de doar 19 ani este considerată „Regina OnlyFans". Adolescenta a realizat venituri de aproximativ 49 de milioane de dolari în 2021. 

25 sept. 2022, 10:45

Danielle Bregoli, cunoscută și sub pseudonimul Bhad Bhabie, a devenit multimilionară în dolari, în doar un an de zile. Adolescenta creează conținut pentru adulți, pe cea mai populară rețea socială din lume dedicată exclusiv persoanelor din categoria „18+”.

Puștoaica de pe OnlyFans câștigă mai mult decât marile vedete de la Hollywood. Fiecare abonat al lui Danielle, care este și cântăreață, plătește 24 de dolari lunar pentru conținutul necenzurat.

Danielle a devenit cunoscută în spațiul public prin activitatea de cântăreață de muzică rap și a unui scandal cu mama sa, în cadrul unui talk-show, la care a participat în 2016.

Tânăra abaia a așteptat să împlinească 18 ani, pentru a-și deschide cont pe OnlyFans. În primele șase ore câștigase deja 1 milion de dolari.

OnlyFans și TikTok se numără printre platformele din social media cu cea mai mare creștere din ultimii trei ani de zile. Prima este o platformă destinată exclusiv adulților, pentru că găzduiește în mare parte conținut explicit, dar conține și materiale cu circuit închis, din sfera fitness-ului, a modei etc.

Printre persoanele publice din România cu mare expunere pe OnlyFans se numără Daniela Crudu și Larisa Drăgulescu.

 

Daniela Crudu face bani frumoși din conținutul pentru adulți postat pe OnlyFans

 

Tatăl Danielei Crudu este mândru de fiica sa.

„Semăn cu tata, e așa fericit de când fac OnlyFans. Vreau să zic că în fiecare zi mă sună cu Video Call să mă întrebe ce am mai postat. El care înainte nici nu mă suna, rar. Îi place maxim, îi place și de mine și de sora mea mult de tot. Și ne susține și mama la fel. Au zis că, până acum, dădeam pozele pe gratis tuturor și câte am făcut pe la televizor de astea și pe reviste pe 3 lei… Acum măcar vin roadele”, a declarat vedeta pentru Canacan.ro.

Fosta prezentatoare TV a mai spus și că nu a strâns niciun ban până acum, preferând să își facă toate poftele, dar speră că va reuși să strângă ceva, acum că postează pe OnlyFans. „Am cheltuit foarte mulți bani pe distracții, îți dai seama, că eu sunt mână largă și nu mă uit la bani și, dacă vreau să mă distrez, mă distrez. Și nu am niciun ban strâns până acum, dar cu OnlyFans acum… Sper să strâng”, a dezvăluit Daniela Crudu.