FOTO El este tânărul care a murit înecat la Costineşti. Aurel avea 21 de ani şi era din Vaslui

El este tânărul care a murit înecat la Costineşti. După două zile de căutări extrem de dificile, unul dintre cei doi băieţi care au fost luați de curenți în stațiunea Costinești a fost găsit. Prietenul lui este în continuare căutat de salvamari,

11 aug. 2022, 16:32

El este tânărul care a murit înecat la Costineşti. Numele lui este Aurel Pintea, avea 21 de ani şi era din Vaslui, potrivit informaţiilor apărute pe reţelele de socializare. Trupul lui a fost observat între stabilopozi de un turist. Asta după ce timp de două zile ambii băieți dispăruți au fost căutați cu bărcile, dar și cu elicopterul.

Citeşte şi: Toți oamenii de pe plaja din Costinești s-au strâns să vadă cum e scos cadavrului tânărului de 19 ani din apă. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină pentru a-i îndepărta

El este tânărul care a murit înecat la Costineşti

Zona în care a fost găsit a fost luată cu asalt de turiștii curioși. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a-i îndepărta. Tânărul găsit astăzi mort lucra la unul dintre barurile de pe plajă în Costineşti. Intrase în mare alături de prietenul lui, marţi seara după ce au terminat programul de lucru deşi salvamarii arboraseră steagul roşu, ceea ce înseamnă scăldatul interzis.

Pintea Aurel era din Vaslui

Marea a luat șase vieți numai săptămâna aceasta. Majoritatea victimelor au fost turiști care au ignorat steagul roșu, însă printre cei înghițiti de valuri se află și un salvamar care și-a dat ultima suflare la datorie. Cu toate acestea, sunt în continuare turiști inconștienți care nu realizează pericolul.

Salvamarii au anunțat că steagul roșu va rămâne arborat pe tot litoralul cel puțin încă două zile.