Joe Biden a împlinit 80 de ani! Acum este primul președinte octogenar din istoria Statelor Unite ale Americii

Aniversare discretă la Casa Alba. Președintele american Joe Biden a împlinit 80 de ani și astfel a devenit cel mai bătrân lider american în funcție.

21 nov. 2022, 16:43
Joe Biden a împlinit 80 de ani! Acum este primul președinte octogenar din istoria Statelor Unite ale Americii

Este prima dată când un preşedinte american în exerciţiu împlineşte 80 de ani, dar Joe Biden, a cărui vârstă este ridică semne de întrebare în contextul în care intenţionează să candideze pentru un nou mandat, nu a marcat în mod special această ocazie duminică, transmite Agerpres, care citează AFP.

Evenimentul nu a fost marcat în mod special la Casa Albă, preşedintele preferand să îsi petreaca timpul alături de familie.

Prima doamnă a Americii , Jil Biden a fost cea care a distribuit însă pe rețelele sociale câteva imagini însoțite de mesaje de afecţiune.

Citiți și: Alegeri în SUA. Democrații și-au recunoscut înfrângerea în fața Republicanilor. Mesajul lui Joe Biden
„Nu aş vrea să dansez cu nimeni altcineva. La mulţi ani, Joe! Te iubesc”, a scris Prima Doamnă pe Twitter.

Jill Biden a mai postat o fotografie cu președintele american în mijlocul familiei, suflând tortul său preferat.

„O celebrare perfectă a zilei de naștere, plină de atâta dragoste – și de tortul de nucă de cocos preferat al lui Joe!”, a scris soția președintelui SUA.

 

Joe Biden este încă așteptat să anunțe dacă va candida sau nu pentru un nou mandat având în vedere vârsta înaintată, problemele medicale, dar mai ales după ce s-a confruntat cu critici la adresa numeroaselor sale gafe.

Citiți și: Joe Biden a confirmat. Racheta care a ucis doi oameni, în Polonia, aparține Ucrainei (VIDEO)