FOTO | Fiica lui Rudel Obreja, dezvăluiri emoționante despre viața fostului mare campion: „Mă opresc și plâng”

Dezvăluiri emoționante ale fiicei lui Rudel Obreja, la nici măcar jumătate de an de la moartea fostului mare boxer. Lyla Obreja scrie o carte despre viața fostului președinte al FRB. 

24 aug. 2023, 09:03

Leyla Obreja susține că tatăl său a fost implicat într-un linșaj mediatic. Astfel, atacurile violente aruncate la adresa fostului boxer sunt nejustificate.

Leyla, fiica lui Rudel Obreja din prima căsnicie, are 34 de ani. Tatăl său a decedat în martie 2023, la 57 de ani.

„Am considerat că publicul merită să înțeleagă cine era el ca om de țară, pentru că și-a iubit mult țara, ca om de familie și ca om de box. Este cunoscut ca un personaj controversat prin prisma ‘Galei Bute’, dar nu vreau să rămână așa în memoria publicului”, a comentat Leyla Obreja pentru Gândul.

Tânăra este ajutată de un scriitor cu experiență în redactarea cărții. Identitatea acestuia încă nu a fost dezvăluită.

Citește și: Dumitru Dragomir: „Rudel Obreja a murit cu zile, l-au măcelărit”

Fiica lui Rudel Obreja scrie cu ochii în lacrimi

Cert este că lucrarea fiicei lui Obreja nu va fi publicată în 2023.

„Am scris vreo 20 de pagini. Este un proces lent, cartea trebuie făcută cu meticulozitate. Mi-e greu emoțional, mă opresc la fiecare paragraf și plâng. El era încarcerat când a primit diagnosticul terminal, vă dați seama ce traumă să fie singur când a primit acest diagnostic?

Când am plecat la Bruxelles, știam că moare. Suferea foarte mult și avea dureri. Am avut o ultimă discuție cu el, ne-am strâns în brațe și mi-a spus să am încredere în mine. Tata a murit lucid, dar nu mai putea vorbi în ultimele minute din viață. Ultimele cuvinte pe care mi le-a spus au fost: ‘Te iubește tata!’, urmate de ceea ce am găsit eu potrivit să îi spun pentru a-l lăsa să plece lin și ușor și pentru a-i mulțumi pentru tot ce a făcut pentru noi”, a precizat Leyla, cu lacrimi în ochi.

Frumoasa fiică a fostului sportiv susține că banii încasați din vânzarea cărții îi va dona bolnavilor de cancer de pancreas, boală din cauza căreia a murit și tatăl său.