Dumitru Dragomir: ”Rudel Obreja a murit cu zile, l-au măcelărit”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat după moartea lui Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, că acesta ar fi murit ”cu zile”, pentru că nu ar fi acceptat compromisurile propuse de procurori.

15 mart. 2023, 09:31
Dumitru Dragomir: ”Rudel Obreja a murit cu zile, l-au măcelărit”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că lui Rudel Obreja nu i-a fost acordat acces la tratamentul de care avea nevoie în timp util, altfel fostul președinte al Federației Române de Box ar fi putut să-și prelungească viața.

„Și dacă mi-ar fi spus cine i-a făcut rău, n-aș spune, de frică. Dar pot să vă spun că Rudel Obreja a murit cu zile, am vorbit și cu Marian Iancu, cel cu care a stat în celulă în ultima perioadă și el știe toate nenorocirile care i s-au făcut. Dacă era lăsat să-și facă tratamentul la timp, trăia și acum”, a afirmat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, la Realitatea.

Dragomir a mai spus că Rudel Obreja nu a fost principala țintă a procurorilor, dar din cauza bolii necruțătoare pe care a avut-o, a devenit o victimă colaterală.

Citește și: Ionel Arsene a fost dat în urmărire de Interpol. Comunitatea de români din Italia s-a mobilizat să ajute Poliția să îl prindă: ”Reprezintă perfect putregaiul unui sistem corupt”

„Nu pe el au vrut să-l curețe, ținta era Udrea, el a fost victimă colaterală. L-au măcelărit, nici nu pot să vorbesc, mi-a fost ca un frate. Nici nu mă simt bine, vă spun cinstit. Din păcate, la noi cu adevărul mai degrabă te duci la pușcărie. Eu trăiesc de 20 de ani numai în procese și prefer să stau în banca mea, vorbesc doar despre ce știu, dar chiar și atunci spun doar 70%. Obreja a murit cu zile, ar trebui să fi văduvit doar de liberate, nu să i se ia viața,” a mai afirmat Dumitru Dragomir.

Citește și: Administraţia Penitenciarelor, prima reacţie după acuzaţiile Elenei Udrea în cazul lui Rudel Obreja. „A beneficiat de asigurarea corespunzătoare a dreptului la asistenţă medicală”