FOTO: Ianis Hagi se însoară. Cine este viitoarea soție a jucătorului de la Glasgow Rangers

Vești mari din familia lui Gică Hagi. Fiul său, Ianis Hagi, și-a cerut de soție iubita, pe Elena. Jucătorul de la Glasgow Rangers i-a oferit partenerei de viață un inel cu diamant. 

28 ian. 2023, 13:32

La început de an, Ianis Hagi, revenit după accidentare, a cerut-o de soție pe iubita sa. Nunta va avea loc în 2024.

Un apropiat al familiei Hagi a oferit mai multe informații pe marginea acestui subiect.

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r – Hagi) i-a spus fiului de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă.

Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mânânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme. E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amândoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată”, a declarat pentru Playsport persoana aflată în anturajul familiei Hagi, care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea.

 

Cine este viitoarea soție a lui Ianis Hagi

 

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, din Constanța. Ea provine dintr-o familie înstărită. Tatăl său este un prosper om de afaceri, de la malul mării.

Părinții Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Relația dintre Elena și Ianis este susținută de ambele familii.