Ianis Hagi a semnat prelungirea contractului cu Glasgow Rangers şi este elogiat de noul antrenor: „Va fi un mare câştig pentru noi când va reveni după accidentare”

Scoțienii de la Rangers au anunțat în cursul zilei de joi, 15 decembrie, că au ajuns la un acord cu Ianis Hagi pentru a-și prelungi contractul cu formația de pe Ibrox.

15 dec. 2022, 21:21
Ianis Hagi a semnat prelungirea contractului cu Glasgow Rangers şi este elogiat de noul antrenor: „Va fi un mare câştig pentru noi când va reveni după accidentare”

Chiar dacă nu și-a revenit 100% din punct de vedere fizic după accidentarea suferită în meciul jucat împotriva lui Stirling din șaisprezecimile Cupei Scoției, în ianuarie 2022, Rangers a decis să-i propună lui Ianis Hagi prelungirea înțelegerii.

“Istoria pe care o are acest club te motivează în fiecare zi pe teren şi în afara terenului să fii un jucător mai bun şi o persoană mai bună. Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea şi le-am oferit amintiri foarte frumoase fanilor, dar încă simt că nu am făcut tot ce îmi doresc. Mai am o mulţime de lucruri de arătat şi de oferit acestui extraordinar grup de la Rangers, precum şi fanilor, abia aştept să revin”, a declarat fotbalistul.

Tehnicianul Michael Beale s-a declarat încântat atât pentru Ianis Hagi cât şi pentru club.

“El este o persoană care a avut un impact foarte mare pe teren şi în afara terenului. Va fi un mare câştig pentru noi când va reveni după accidentare. Personalitatea lui şi profesionalismul remarcabil sunt un plus pentru grupul nostru şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu el şi mai aproape când va reveni pe teren”, a afirmat Beale.

Citeşte şi: Mihai Rotaru a ajuns la disperare. Îi oferă un salariu uriaș lui Reghecampf, pentru a reveni la Craiova și un Bugatti. Condiția impusă de antrenor

“Hagi, 24 de ani, s-a alăturat iniţial echipei sub formă de împrumut, în ianuarie 2020, şi a avut un impact imens în acele luni înaiantea încheierii sezonului, inclusiv o dublă de neuitat la meciul cu Braga din Liga Europa. Impactul a fost atât de mare în acele 13 meciuri încât transferul a fost făcut permanent vara, iar de atunci el a jucat încă de 73 de ori, înscriind 15 goluri”, se arată pe site-ul clubului scoţian, potrivit News.ro.

Glasgow Rangers a menţionat accidentarea suferită în ianuarie de Hagi, adăugând că românul a fost totuşi alături de colegii săi la meciuri şi că acum a revenit la antrenamente.

“Toţi cei de la Rangers îl aşteaptă cu nerăbdare pe Ianis să revină pe teren într-un viitor nu prea îndepărtat”, a adăugat clubul.

Citeşte şi: FCSB – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Meciul care poate decide titlul în Superliga României