FOTO: Incredibil! Cum arată Andreea Bănică dezbrăcată, la 44 de ani. Fostul iepuraș Playboy face senzație pe internet

Andreea Bănică face senzație pe internet. La 44 de ani, frumoasa blondină continuă să posteze imagini provocatoare pentru fanii din social media. 

17 sept. 2022, 20:47

Cântăreața s-a bucurat din plin de sfârșitul verii și puțin din începutul toamnei. După ce s-a întors din Italia, unde a avut parte de o vacanță pe mare, fosta membră a trupei Blondy nu a stat mult acasă și și-a făcut din nou bagajele. De data aceasta a poposit mai aproape, la vecinii bulgari.

Andreea Bănică s-a cazat la un resort de lux din Bulgaria, stațiunea Obzor. A îmbrăcat mai multe costume de baie sexy, în care s-a fotografiat , spre încântarea internauților.

O imagine care o arată pe marginea piscinei, într-un costum de baie negru, simplu, dintr-o singură bucată, i-a cucerit pe fanii de pe Facebook.

„Domnișoară, parcă aveți 18 ani”, i-a scris un admirator, Andreei Bănică.

Andreea Bănică este cântăreață, dar și antreprenoare. Printre afacerile sale se numără chiar un hotel de pe litoralul românesc, din stațiunea Eforie Nord – vezi AICI foto.

Stațiunea Obzor se află la doar patru ore și jumătate de București, la 64 de kilometri de Varna și 75 de kilometri de Burgas. Obzor, una dintre noile „vedete” ale litoralului bulgăresc, are doar 2.000 de locuitori permanenți și este locul în care Munții Balcani se întâlnesc cu Marea Neagră.

 

Bulgarii au ridicat puternic prețurile

 

Stațiunile de pe litoralul bulgăresc au fost pline de români în plin sezon. Hotelierii și micii întreprinzători au ridicat prețurile în 2022. Astfel, tarifele au ajuns să concureze cu cele din Mamaia.

Nisipurile de Aur este cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. Implicit, cele mai mari prețuri se găsesc în această destinație de vacanță, plină până la refuz de români, atrași cu oferte all-inclusive.

Pentru un șezlong în Nisipurile de Aur, afaceriștii care au concesionat plajele au „fragmentat” tariful. Astfel, 13 leva – 32,5 lei costă doar șezlongul de închiriat. Pentru că șezlong fără umbrelă nu se poate, turiștii trebuie să mai scoată din buzunar încă 13 leva – 32,5 lei. Șezlongul nu vine însoțit de saltea. Aceasta e tot contra cost, 3 leva, adică 7,5 lei.