FOTO Iubita lui Putin, fotografiată în Moscova. Unde a fost văzută Alina Kabaeva

Iubita lui Putin a fost fotografiată în Moscova după o lungă absenţă, în care se zvonea că se ascunde în Elveţia alături de copiii lor. Alina Kabaeva are 38 de ani şi este câștigătoarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice.

22 apr. 2022, 22:52

Iubita lui Putin, fotografiată în Moscova. Alina a fost văzută la o repetiție de gimnastică ritmică pentru juniori la Moscova. Imaginile au stârnit speculații că ea ar fi folosit același chirurg estetician ca Putin, pentru injectarea botoxului.

Citeşte şi: Femeile din viaţa lui Vladimir Putin. Prima soţie spune că a avut multe aventuri extraconjugale. Cu cine s-a iubit liderul de la Kremlin

Iubita lui Putin, fotografiată în Moscova

O nouă apariție rară a Alinei Kabaeva. De data aceasta este îmbrăcată lejer – și este din nou văzută cu o verigheta. Și da, intervențiile esteticienei familiei sunt destul de notabile”, notează Canalul Telegram Tol’ko Nikomu.

Presa din Rusia evită să facă o legătura directă între Kabaeva și Putin, de teama cenzurii, dar mulți o consideră pe aceasta prima doamnă neoficială a Rusiei, potrivit Daily Mirror.

Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase și discrete femei din țara noastră. Gimnasta nu apare nu apare în public aproape niciodată, nu apare pe rețelele de socializare și nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în centrele comerciale”, a scris despre iubita lui Putin, revista Cosmopolitan din Rusia.

Alina şi Putina ar avea 4 copii împreună

Alina Kabaeva ar avea patru copii cu liderul rus, în vârstă de 69 de ani, dar cei doi nu au confirmat niciodată acest lucru oficial. Sursele spun că au două fete gemene, în vârstă de şapte ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveţia, în februarie 2015, dar şi alţi doi băieţi.

Putin a dispreţuit întotdeauna întrebările despre viaţa sa personală. „Am o viaţă privată în care nu permit amestecul. Trebuie respectată. Întotdeauna am reacţionat negativ la cei care se uită la vieţile altora”, a spus el odată.

Vladimir Putin mai are alte două fiice adulte, Maria, 36 de ani, şi Katerina, 35 de ani, din prima căsătorie cu fosta însoţitoare de bord Lyudmila Shkrebneva.

Putin şi Shkrebneva au fost căsătoriţi timp de trei decenii până la divorţul lor în 2013. Fiica lor Maria s-a născut la Leningrad în 1985, în timp ce Katerina s-a născut în Germania în 1986, când familia locuia acolo.