FOTO: Johnny Depp, din nou îndrăgostit. Cine este noua iubită a actorului de la Hollywood

Johnny Depp o duce bine în plan profesional, dar și sentimental. Actorul în vârstă de 59 de ani, care a reînceput să primească oferte pe bandă rulantă în lumea filmului, se mândrește cu o nouă cucerire. 

23 sept. 2022, 09:13
FOTO: Johnny Depp, din nou îndrăgostit. Cine este noua iubită a actorului de la Hollywood

Starul din „Pirații din Caraibe” și „Donnie Brasco” s-a cuplat cu avocata Joelle Rich, avocata care l-a reprezentat pe actor în procesul de calomnie intentat în 2018, împotriva tabloidului britanic The Sun, informează presa internațională.

În ultima vreme, pe fondul scandalului cu Amber Heard, s-a zvonit faptul că Depp ar avea o relație cu avocatul Camille Vasquez, care l-a ajutat pe starul de la Hollywood să câștige procesul împotriva controversatului model. În cele din urmă, presa de cancan din străinătate a pus punct speculațiilor.

 

Joelle Rich, o prezență din ce în ce mai vizibilă în viața lui Johnny Depp

 

Deși Joelle Rich nu a făcut parte din cea mai recentă echipă de avocați a lui Johnny Depp, ea și-a exprimat sprijinul față de actor. Și-a făcut prezența chiar în timpul procesului cu Amber Heard, în sala tribunalului.

La începutul lunii mai, avocata a fost fotografiată în fața tribunalului din Virginia în timp ce o îmbrățișa pe Camille Vasquez, avocatul lui Depp în procesul cu Heard. De asemenea, două săptămâni mai târziu, a fost văzută în interiorul sălii de judecată.

 

Johnny Depp, atacat în continuare de către Amber Heard

 

După procesul câștigat în fața lui Amber Heard, Johnny Depp și-a reînnoit contractele de publicitate. Are de încasat o mulțime de bani din partea blondei, care și-a scos proprietățile la vânzare. Practic, ea nu are de unde să îi achite fostului soţ 8 milioane de dolari. Totuși, deși a pierdut procesul, continuă să lanseze atacuri pe bandă rulantă la adresa lui Depp.

„În vreme ce Johnny Depp spune că merge înainte, drepturile femeilor merg înapoi. Verdictul procesului trimite un mesaj clar pentru femeile care sunt victimele violenței domestice: să vă fie frică să ieșiți în față și să vorbiți”, a declarat Amber Heard, pe TikTok.