FOTO: Nelson Mondialu a pierdut procesul. Instanța îl obligă să plătească 6.000 de euro unei sexy-vedete TV, după ce a jignit-o

Nelson Mondialu este bun de plată. A pierdut procesul deschis de o sexy-prezentatoare TV, de la Kanal D. 

05 nov. 2022, 12:06

30.000 de lei trebuie să plătească Nelson Mondialu (Pop Nelson Simone pe numele real) despăgubiri Biancăi Comănici, prezentatoare la Kanal D, câștigătoare a emisiunii „Puterea Dragostei”.

Procesul a fost deschis de Bianca acum un an, după ce a primit mai multe jigniri în spațiul public. Tribunalul din Cluj a pronunțat sentința.

„Mă simt eliberată de tot stresul care s-a strâns de atâta timp! Era tot ce îmi doream, să se termine odată pentru totdeauna fiindcă am lucruri mult mai importante de făcut.

Mi-a făcut mult rău acel om și era prea mult pentru mine. A fost o piatră pe inimă și mă bucur că s-a făcut dreptate. Nimeni nu merită să treacă prin așa ceva”, a declarat Bianca, pentru WOwbiz.ro.

 

Sentință în cazul lui Nelson Mondialu, controversat vlogger român

 

Tribunalul Cluj l-a pus pe Nelson Mondialu să plătească 30.000 de lei despăgubiri, avocații brunetei și i-a interzis acestuia să mai aducă prejudicii de imagine vedetei TV.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA în contradictoriu cu pârâtul POP NELSON SIMONE și în consecință: Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE să achite reclamantei suma de 30.000 lei, despăgubiri pentru prejudiciul nepatrimonial.

Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE la încetarea încălcării drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei și interzice pentru viitor săvârșirea unor fapte care să aducă atingere drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei.

Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE să îşi ceară public scuze reclamantei. Compensează cheltuielile de judecată făcute de reclamantă și de pârâtul POP NELSON SIMONE. Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA în contradictoriu cu pârâtul POP NELSON LIVIAN.

Obligă reclamanta să achite pârâtului POP NELSON LIVIAN suma de 1000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Cluj-Secția civilă, sub sancțiunea nulității. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei, azi, 3 noiembrie 2022″, se arată în minuta instanței.

Scandalul dintre Nelson și Bianca s-a aprins după ce focoasa brunetă, comparată cu Katy Perry la înfățișare, s-a despărțit de fiul manelistului, Livian, fost concurent la Puterea Dragostei.