FOTO Noua modă în materie de romantism. Buchetul de „flori” cu salam, la mare căutare în Cluj

Noua modă pentru cei care vor să fie romantici, însă vor să iasă din anonimat, este buchetul de „flori” din mezeluri. Invenția este a unei femei din Cluj, care s-a gândit că iubirea trece cu adevărat prin stomac.

13 sept. 2023, 16:36
FOTO Noua modă în materie de romantism. Buchetul de „flori” cu salam, la mare căutare în Cluj
FOTO Noua modă în materie de romantism. Buchetul de „flori” cu salam, la mare căutare în Cluj

Noua modă în materie de buchete de „flori” este cel conceput din mezeluri. Puțin neobișnuit, știm, însă o femeie din Cluj a decis că este vremea să aplice vorba „Dragostea trece prin stomac”. Arajamentele cu salam în loc de flori sunt deja la mare căutare, fiind un cadou inedit. , potrivit pentru aproape orice ocazie și oricărei persoane, indiferent că este femeie sau bărbat.

Citește și: Artă și emoție într-un buchet – Cum să alegi aranjamente florale cu semnificație

Noua modă în materie de cadouri inedite

O clujeacă s-a apucat să facă buchete, însă nu de flori, ci cu mezeluri. Pe lângă că aranjamentul nu se va ofili, îi va ține și de foame persoanei care îl va primi. Buchetele inedite conțin diverse tipuri de salam, legume proaspete, varietăți de brânzeturi și alune. Și pentru ca darul comestibil să fie complet, în buchet a fost inclusă și o bere, potrivit stiridecluj.ro.

Și dacă tot am menționat de salam, un lucru interesant este că celebrul Salam de Sibiu de la Cris-Tim a ajuns pe piața din SUA. România devine eligibilă să exporte salamurile crud-uscate, categorie din care face parte și faimosul salam de Sibiu IGP. Liderul pieței, grupul Cris-Tim, a jucat un rol determinant în decizia autorităților americane de resort de a permite importul acestei categorii de produse din România.

Grupul Cris-Tim, liderul pieței de mezeluri din România a fost acreditat pentru exportul salamului de Sibiu IGP pe piața din Statele Unite în urma unui audit riguros al Food Safety and Inspection Service (FSIS) efectuat în România. Auditul a certificat că sistemul românesc de inspecție a cărnii și produselor din carne poate asigura controlul final, supravegherea și aplicarea legislației. Obținerea acestei acreditări extrem de importante economic pentru țara noastră este rezultatul unui efort conjugat al Cris-Tim și al altor producători de mezeluri din România, al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) și al ambasadelor celor două țări – SUA și România.

Fondat de familia Timiș acum trei decenii ca o mică afacere, Grupul Cris-Tim este astăzi liderul pieței de carne procesată și al pieței de ready meals, totodată un jucător important în domeniul lactatelor și al ospitalității.

Citește și: Două decenii de la lansarea celui mai cunoscut produs din portofoliul Cris-Tim – salamul Săsesc. Peste 76.000 de tone vândute