FOTO! Nu o cunoaşte aproape nimeni, dar ea este cea mai bogată femeie din România! Doamna din imagine are o afacere de zeci de milioane de euro de care toată lumea a auzit

Nu o cunoaşte aproape nimeni, dar ea este cea mai bogată femeie din România! Anca Vlad este numele ei şi are o afacere de zeci de milioane de euro de care toată lumea a auzit, mai exact deţine lanţul de farmacii Catena.

26 oct. 2022, 14:18
FOTO! Nu o cunoaşte aproape nimeni, dar ea este cea mai bogată femeie din România! Doamna din imagine are o afacere de zeci de milioane de euro de care toată lumea a auzit
Doamna din imagine are o afacere de zeci de milioane de euro de care toată lumea a auzit

Nu o cunoaşte aproape nimeni, dar ea este cea mai bogată femeie din România! Anca Vlad este singurul nume din România care apare în lista 50 over 50 şi include personalități din domeniul artistic, precum Judi Dench și Donatella Versace, din economie, Kristalina Georgieva (șefa FMI), și Ursula von der Leyen (președinta CE), sau medical, precum Ozlem Turecy (fondatoarea BioNTech) și Sarah Gilbert, care a dezvoltat vaccinul Oxford, AstraZeneca.

Citeşte şi: Suma fabuloasă încasată de Nico și Adrian Enache din difuzarea reclamei Catena la tv. „E convenabil să te vezi pe toate posturile”

Nu o cunoaşte aproape nimeni, dar ea este cea mai bogată femeie din România!

Anca Vlad deține Grupul Fildas Catena, cel mai mare jucător de pe piața autohtonă de retail farmaceutic, care cuprinde rețeaua de farmacii Catena și compania de distribuţie de medicamente Fildas Trading. Femeia de afaceri a fost fotografiată recent de paparazii Media Flux în nordul Bucureştiului, în timp ce îşi parca faimosul Bentley. Nu doar mașina a atras atenția, ci și ținuta ei, care este una extrem de elegantă.

Anca Vlad este cunoscută pentru acţiunile caritabile, sprijinind mai multe fundații, printre care: „Salvați Copiii! – România”, Fundația OvidiuRo (având obiectiv ca fiecare copil sărac să beneficieze de educație) și Light into Europe (o fundație de caritate româno-britanică, ce susține dezvoltarea de proiecte dedicate copiilor și tinerilor cu deficiențe senzoriale).

De asemenea, Anca Vlad s-a remarcat și ca o susținătoare a artiștilor români, una dintre preocupările sale fiind Galeria de Artă Contemporană Senso.

Sunt binecunoscute și contribuțiile grupului Fildas Catena la cunoscutul eveniment caritabil ”Gala Brazilor de Crăciun”.

Citeşte mai multe informaţii despre cea mai bogată femeie din România pe Mediaflux.ro.