Suma fabuloasă încasată de Nico și Adrian Enache din difuzarea reclamei Catena la tv. „E convenabil să te vezi pe toate posturile”

Una dintre cele mai vechi și cunoscute reclame tv este "Farmacia inimii, Catena". Se difuzează de ani de zile, iar protagoniștii, Nico și Adrian Enache, primesc bani frumoși pentru asta.

08 iul. 2022, 22:24
Suma fabuloasă încasată de Nico și Adrian Enache din difuzarea reclamei Catena la tv. „E convenabil să te vezi pe toate posturile”

Prețurile variază în funcție de ce tarife are fiecare televiziune și, desigur, în funcție de numărul de apariții.

Sunt mulți artiști care au devenit imaginea diverselor branduri și care primesc sume colosale de bani. Și actrița Magda Catone, soția regretatului Șerban Ionescu, a apărut într-o reclamă de succes, ea rămânând cunoscută multora drept „doamna Detergent”.

La fel se întâmplă și cu Nico și Adrian Enache, care, oriunde ar merge și orice ar face, sunt asociați imediat cu reclama de la Catena. Cei doi artiști fac în continuare bani frumoși de pe urma reclamei care a avut un impact uriaș la public. Iau semestrial câte 10.000 de lei fiecare, asta pe lângă notorietatea de care se bucură prin difuzarea zilnică la diverse televiziuni.

De altfel, Catena își sprijină artiștii cu care colaborează la fiecare eveniment al acestora, a dezvăluit Adrian Enache.

„Catena își susține artiștii, de fiecare dată când e vreo acțiune, atunci când eu, Nico sau Maria Dragomiroiu avem ceva de lansat, de pildă. Noi trebuie să avem o imagine foarte bună, iar ei ne ajută ca rețeta să meargă mai departe. Pentru că reclamele curg pe tv în fiecare seară, ne plătește Credidam. E convenabil să te vezi pe toate posturile. E plătit actul artistic, ești plătit ca actor și cântăreț. Tarifele diferă de la televiziune la televiziune. Ele plătesc în bugetul Credidam și ei ne plătesc pe semestru”, a declarat Adrian Enache pentru Impact.ro.

Recent a apărut o nouă reclamă Catena, tot cu Nico și Adrian Enache, cărora li s-a alăturat și Maria Dragomiroiu. „Prețuri mici, reduceri mari”, anunță aceștia.

Pentru această reclamă, protagoniștii au avut o locație de filmare cu totul și cu totul specială. „Am filmat în luna mai, în curte la Maria Dragomiroiu, pe lacul Dămăroaia. E superb acolo”, ne-a mai dezvăluit Adrian Enache.

Printre cei mai importanți oameni care au lucrat la reclama „Farmacia inimii, Catena” sunt doi artiști care au compus melodia. Vorbim despre Domnul Problemă și Rareș, foști DJ, căci datorită lor melodia sună astfel.

Primele reclame ale lanțului farmaceutic i-au avut ca protagoniști pe Sebastian Papaiani, înlocuit după decesul acestuia cu Aexandru Arșinel și pe Stela Popescu. Ulterior a apărut și Nico, căreia i-a fost ales ca „partener” Adrian Enache, precum și Maria Dragomiroiu.

Citește și Teo Trandafir revine în forţă. Ce emisiune ar urma să prezinte din toamnă şi la ce post TV

Citește și Andreea Raicu, întâmplare nefericită în vacanță: „Din cauza nebuniei din aeroporturi…”