FOTO. Plaja de lux din Europa pe care Bianca Drăgușanu o iubește. O noapte de cazare costă cât 2 salarii medii

De curând, Bianca Drăgușanu a plecat, așa cum o face în fiecare vară, într-o bine meritată vacanțâ de lux. Nimeni nu s-a mirat, însă, atunci când au aflat destinația aleasă de blondină.

03 iul. 2022, 16:00
FOTO. Plaja de lux din Europa pe care Bianca Drăgușanu o iubește. O noapte de cazare costă cât 2 salarii medii

În rândurile următoare veți afla care este plaja din Europa unde Bianca Drăgușanu a ales să meagă, dar și prețurile imense de aici. Iată despre ce plajă este, de fapt, vorba.

Care este, de fapt, plaja de lux adorată de Bianca Drăgușanu

Având în vedere că pentru ea banii nu reprezintă o problemă, Bianca Drăgușanu își face toate poftele, indiferent că este vorba despre o nouă operație estetică sau o vacanță, obligatorul într-un loc luxos.

Bianca Drăgușanu se respectă mereu când pleacă în vacanță. Recent, diva și-a pus cele mai spectaculoase ținute în bagaj și a plecat direct spre Monaco, prima oprire fiind chiar la Monte-Carlo.

Vedeta a postat pe Instagram mai multe imagini din Monte-Carlo, această destinație pe care doar oamenii cu o situație financiară extrem de bună și-o permit. Bianca are deja corp de invidiat, cu un bronz superb, așa că nu poate să nu se bucure și de plajele superbe de aici.

Citește și: Bianca Drăguşanu îi dă replica lui Bote. Designerul a spus că blondina este opera lui: „I le întorc înzecit!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Cât costă o noapte de cazare la Monaco, Monte-Carlo

Cu siguranță, o vacanță aici nu este pentru oricine. Pentru a ajunge în Monaco și a te bucura de plajele de lux din Monte-Carlo, unde se delectează și relaxează vedeta, trebuie să ai mai multe salarii din România economisite.

Pentru un hotel de cinci stele, așa cum a ales Bianca Drăgușanu, prețul de cazare pe noapte se ridică la suma 5.326 lei, asta în timpul săptămânii, fiindcă dacă ajungi în astfel de locații de lux în weekend, costul poate să fie dublu sau chiar triplu.

Plaja Larvotto din Monte-Carlo este arhicunoscută în toată lumea. Stând la răcoare sub palmieri pe plaja Larvotto sau în zona cu plată pe șezlonguri, admirați peisajele maritime sau urbane: pe mare circulă în permanență nave de croazieră sau corăbii cu pânze, iar uscatul plajei este înconjurat de blocuri de locuit.

Citește și: Bianca Drăguşanu, apel disperat pe Instagram: „Nu am vrut să o fac publică, dar viața ei depinde de asta”

Apartamentele de aici sunt cele mai scumpe din lume (circa 70 000 euro pentru un metru pătrat). În plus, pe plaja Larvotto puteți avea o masă bună și nu prea scumpă la bar.