FOTO Primul Logan tunat de studenţii de la Politehnică. Este autonom şi 100% electric

Maşinile electrice sunt din ce în ce mai căutate de şoferi. Mai mulţi ingineri, doctoranzi şi studenţi de la Politehnică au tunat primul Logan electric, care este autonom, plin de camere video şi dopat cu inteligenţă artificială. Imaginile cu această Dacie au fost postate pe Facebook de reporterul Dan Chioţea, după ce a "întâlnit-o" în campusul universităţii.

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 07:34
FOTO Primul Logan tunat de studenţii de la Politehnică. Este autonom şi 100% electric

Am gasit adineauri in campusul de la Politehnică o Dacia Logan Electrica. E vorba despre un proiect senzational pt prima Dacie autonoma. Masina e plina de camere video si e dopata cu inteligenta artificiala, se conduce singura pe strazi. Un fel de Tesla, doar ca pe post de Elon Musk sunt ingineri, doctoranzi si studenti români„, a scris un reporter pe pagina sa de Facebook.

Am gasit adineauri in campusul de la Politehnică o Dacia Logan Electrica. E vb despre un proiect senzational pt prima…

Publicată de Dorin Chiotea pe Miercuri, 14 octombrie 2020

Cât va costa primul model Dacia Logan Electrica

Dacia Logan lansată într-o versiune electrică urmează să coste între 15.000 – 20.000 de euro, iar asta pentru că e vorba de cu totul alte tehnologii, mai scumpe. 

Dacia Logan 100% electrică este ceea ce aşteptau să vadă foarte mulţi români, iar având în vedere popularitatea brand-ului, s-ar fi integrat foarte bine în oferta actuală, mai ales că un model GPL va fi lansat curând. Noua maşină 100% electrică a celor de la Dacia va fi făcută în baza tehnologiilor de la Renault, aşa cum se întâmplă şi cu Dacia Logan.


loading...