FOTO: Robert Negoiță îl ironizează în continuare pe Nicușor Dan. Postarea virală a primarului de la Sectorul 3

Continuă scandalul dintre primarii de la Sectorul 3 și Primăria Capitalei. Pe lângă țipete și jigniri, își mai fac loc și ironii, mici glume. Robert Negoiță de exemplu, a ținut să-i amintească oficialului PMB că serialul „Palmierii" nu a ajuns la final.

18 mai 2023, 10:17
FOTO: Robert Negoiță îl ironizează în continuare pe Nicușor Dan. Postarea virală a primarului de la Sectorul 3

Nicușor Dan, „trollat” de primarul de sector. Joi dimineață, Robert Negoiță s-a pozat la o patiserie din Sectorul 3, cu celebrul produs dulce numit „palmier cu nucă”.

„Alertă, au ajuns palmierii la patiserie! Dar vă spun sincer, sunt delicioși, merg perfect pentru un mic dejun, după prima ședință a zilei pe șantier!

Spor să avem cu toții, zi excelentă, prieteni! Ne vedem la treabă, cum suntem obișnuiți noi, cei din S3″, a transmis Negoiță.

Cum a început scandalul dintre Robert Negoiță și Nicușor Dan

Scandalul a început după ce Primăria Sectorului 3 a plantat în zona Unirii mai mulți palmieri, fără acordul PMB, deci al lui Nicușor Dan. Primarul Capitalei l-a acuzat pe Negoiță de încălcarea legii și de kitsch.

„În cursul zilei de sâmbătă, 13 mai a.c., din dispoziția primarului general, Poliția Locală a sistat acțiunea de plantare a palmierilor. Această acțiune se desfășura ilegal, fără aviz de la administratorul drumului (Administrația Străzilor București)”, a declarat Dan.

Viceprimarul a mai spus că Negoiță profita de legislația încurcată ca să facă astfel de schimbări în centrul Capitalei.

„De prea mult timp primarul Negoiță profită de faptul că legislația este încurcată și continuă să facă amenajări aici. Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe a primarului Negoiță. Încercăm să oprim invazia kitsch-ului primarului Negoiță”, a comentat viceprimarul Tomescu.

În replică, Robert Negoiță s-a plâns că Nicușor Dan nu face nimic pentru a înfrumuseța Bucureștiul, în special zona ultracentrală.