FOTO Ruşii şi-au burduşit frigiderele cu burgeri, disperați din cauza închiderii McDonald’s. Specula e în toi, un Big Mac se vinde cu 250 de lire sterline

Un rus și-a umplut frigiderul cu produse de la McDonald's, în timp ce alții vând burgeri pentru 250 de lire sterline, după ce compania a declarat că își va închide cele 850 de locații din Rusia.

10 mart. 2022, 14:00
FOTO Ruşii şi-au burduşit frigiderele cu burgeri, disperați din cauza închiderii McDonald’s. Specula e în toi, un Big Mac se vinde cu 250 de lire sterline

O fotografie distribuită pe Reddit arată frigiderul unei persoane disperate de închiderea restaurantelor McDonald’s din Rusia şi care în consecinţă l-a burduşit cu cel puțin 50 de burgeri, abia lăsând loc pentru alte alimente.

Reacționând la postare, unii internauţi au spus că ar fi o „oportunitate bună de afaceri” dacă ar încerca să vândă burgerii, în timp ce alții au făcut diverse glume. „Deci, ceea ce spui este că aceasta este o investiție solidă pe termen lung, fără riscuri?”, a întrebat un utilizator, în timp ce altul face aluzie la calitatea produselor: „Probabil ar putea să-i lase şi pe raft, tot nu s-ar strica în câteva luni de zile”.

Citeşte şi McDonald’s şi-a calculat pagubele pentru închiderea magazinelor din Rusia. Compania va pierde 50 de milioane de dolari pe lună

Dacă nu este pentru consumul personal, cu siguranță este o bună oportunitate de afaceri de a vinde burgeri vechi la un preț ridicat”, s-a amuzat altul.

Această ultimă remarcă nu este chiar nelalocul ei, pentru că pe site-urile de anunţuri din Rusia preţurile au explodat pur şi simplu la anunţul că retragerii McDonald’s de pe piaţa rusă. Daily Mail scrie că o persoană a fixat preţul unui Big Mac la 250 de lire sterline, în timp ce alta a încercat să vândă trei pungi de produse McDonald’s pentru 639 de lire sterline.

Citeşte şi VIDEO viral. Cum le mulţumeste o influenceră din Rusia americanilor, pentru închiderea McDonalds, KFC şi Coca Cola. „Până la vară devenim mai frumoşi şi mai puternici. Acum mă duc să-mi hrănesc ursul”

Un alt rus a pus la vânzare un meniu McDonald’s – incluzând un big mac dublu, un double royal, două porții mari de cartofi prăjiţi, 18 McNuggets și mozzarella dippers – pentru 255 de lire sterline, la momentul postării anunţului că produsele sunt „încă calde”. Între timp, un alt rus ambițios a încercat să vândă sosuri McDonald’s – inclusiv popularul sos de brânză – pentru aproape 40 de lire sterline.

Un alt rus a încercat să profite vânzând un meniu cu nuggets pentru 159 de lire sterline, în timp ce altul şi-a încercat norocul cu 10 McChicken și nouă cheesburgeri pentru 191 de lire sterline.