FOTO: Scandal LGBT la o grădiniță din Hunedoara. Reacția primarului: „Curcubeul reprezintă un simbol al speranţei”

Ofensiva propagandiștilor LGBT a creat un alt precedent anarhist. În vreme ce însemnele comunității minoritare au devenit omniprezente, apar în schimb și manifestații anti-LGBT la fel de controversate. 

27 iun. 2022, 13:03
FOTO: Scandal LGBT la o grădiniță din Hunedoara. Reacția primarului: „Curcubeul reprezintă un simbol al speranţei”

Un bun exemplu reprezintă cazul unei grădinițe din Hunedoara, vandalizată. Evenimentul pare desprins dintr-o tragicomedie. Totul a început după ce Primăria Hunedoara a modernizat grădinița „Piticot”. La exterior, clădirea fost colorată cu galben, albastru, mov, roșu, galben și portocaliu.

În contextul ofensivei minorității promovate de la vârful politicii europene, părinții s-au revoltat. Unii susțin că este vorba, de fapt, despre o propagandă pe față, respectiv un mesaj subliminal.

Luni, 27 iunie, localnicii au observat că fațada recent zugrăvidă a clădirii a fost devastată de persoane necunoscute. Pereții au fost mâzgâliți și instripționați cu mesaje precum „Copiii noștri nu sunt homosexuali!” și „Gunoaie globaliste, nu mai vopsiți în culori LGBT. Vă dăm foc!”.

Activiștii LGBT susțin că este vorba despre niște acțiuni ale unor grupuri homofobe. Pe de altă parte, mulți cetățeni acuză tabăra „curcubeu” că a înscenat actul de vandalism, pentru a se victimiza și implicit, pentru a putea face propagandă LGBT.

 

Primarul Hunedoarei, după scandalul LGBT: „Nu doresc să intru în niciun fel de polemică, referitoare la simbolistica folosită de minorităţile sexuale”

 

Primăria din Hunedoara susține că nu și-a propus să facă prozelitism LGBT.

„Un alt motiv pentru care s-a acceptat ideea a fost faptul că, aşa cum o ştim cu toţii, curcubeul reprezintă un simbol al speranţei (vă aduceţi aminte curcubeul desenat de copii şi afişat la ferestre la începutul pandemiei Covid?!). Pentru mine e cu atât mai greu de înţeles un astfel de gest cu cât şi din punct de vedere religios curcubeul este un element care apare şi în scrierile biblice ca semn al legământului făcut de Dumnezeu cu oamenii, imediat după potop.

Pe de altă parte, de la bunici ştim că atunci când apare după ploaie, curcubeul promite linişte şi armonie dar şi înălţare spirituală pentru cel care crede în valorile creştine. Nu doresc să intru în niciun fel de polemică, referitoare la simbolistica folosită de minorităţile sexuale.

Din punctul nostru de vedere, culorile vii sunt simbolul copilăriei iar curcubeul este un fenomen natural spectaculos care bucură privirea şi sufletul oricărei persoane (indiferent de apartenenţă socială, religioasă ş.a.m.d.)”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

„Poliţia municipiului Hunedoara efectuează cercetări sub aspectul comiterii de distrugere şi ameninţare, în vederea identificării autorilor şi a luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vezi AICI foto cu grădinița devastată.


loading...