FOTO: Succes pentru Andreea Bălan! Cum arată vila de lux renovată timp de 6 luni

Andreea Bălan a dat „restart" locuinței. După șase luni de zile, aproape că a încheiat renovările din vila de lux pe care o deține. 

05 nov. 2022, 15:27

Jurata de la emisiunea „Te cunosc de undeva” a oferit un interviu pentru Dan Capatos, în care a prezentat „noua” locuință și de asemenea, a oferit amănunte despre viața personală.

Pentru lucrările din casă, Andreea Bălan a apelat la serviciile unui designer de interior. I-a mai rămas de modificat doar camera celor mici, unde studiază și dorm Ella Maya și Clara Maria, rezultate în urma relației cu actorul George Burcea.

„A durat 6 luni (n.red. renovarea) și mă bucur că am reușit să sparg zidul din mijloc. Era un duplex, iar acum am unit cele două case. Am reușit să renovez parterul, iar acum lucrăm deja la camera fetelor. Îmi place foarte mult ce a ieșit. N-aș fi reușit singură, am apelat la ideile și la ajutorul unui designer interior”, a povestit Andreea, despre casa ei.

Un real succes în vila de lux a fostei membre de la Andre.

 

Marile schimbări din viața Andreei Bălan

 

Lucrările din vilă reprezintă un mare obiectiv îndeplinit, susține cântăreața. De asemenea, ea a menționat că odată cu înaintarea în vârstă, altfel gestionează provocările. Acum, ea este mult mai relaxată.

„Am învățat să relativizez și să nu mai pun la suflet lucrurile care sunt neimportante. Sunt foarte mândră și nu regret nimic din tot ceea ce s-a întâmplat, pentru că astăzi sunt un om mai înțelept și mai bun”, a mai declarat Andreea pentru „Xtra Night Show”.

„Cred că nu învățăm să fim mai buni decât din eșecuri. Dacă totul e roz în viața ta, n-ai cum să înveți. Devii arogant și infatuat, plin de tine. În schimb, dacă viața te lovește și îți dă niște lecții, de acolo înveți, reușești să fii mai umil, mai bun și mai înțelept”, a completat aceasta.