FOTO! Dan Negru, vestă Moncler de 1.800 €, ceas Rolex de 18.000 € și Mercedes GLE de peste 100.000 la un restaurant de lux din București! El pozează în zgârcit și „modest”, dar în realitate este blindat de bani și trăieste ca vedetele de la Hollywood!

Dan Negru nu e chiar atât de zgârcit, așa cum se spune de atâția ani despre el. Prezentatorul e cât se poate de darnic cu el însuși, iar cu ceilalți alege să fie doar prietenos.

03 nov. 2022, 17:33
FOTO! Dan Negru, vestă Moncler de 1.800 €, ceas Rolex de 18.000 € și Mercedes GLE de peste 100.000 la un restaurant de lux din București! El pozează în zgârcit și „modest”, dar în realitate este blindat de bani și trăieste ca vedetele de la Hollywood!

Eticheta de „zgârcit” i-a fost pusă lui Dan Negru acum multă vreme de regretatul actor Jean Constantin, care râdea pe marginea acestui subiect de fiecare dată când îl întâlnea. Asocierea a fost făcută ulterior și de alți cunoscuți, de presă și chiar și de cei care nu-l cunosc. Prezentatorul tv nu a negat niciun moment, însă a venit cu precizarea că poate e, mai degrabă, chibzuit.

Dovada cea mai clară că titulatura de „zgârcit” e potrivită doar pe jumătate a venit zilele acestea, după o ieșire în oraș. Dan Negru a fost surprins de fotoreporterii Mediaflux.ro în Capitală, la un restaurant de fițe, cu Dana Mladin, veche colaboratoare și prietenă de ani de zile, și alți doi cunoscuți. Au povestit, au depănat amintiri și s-au încărcat cu bună dispoziție.

La un moment dat, la masa lor a apărut un vânzător de flori care și-a închipuit că, întâlnindu-l pe „Regele Audiențelor”, trage lozul cel mare. Lucrurile nu au stat deloc așa, însă. Dan Negru nu a luat vreun moment în considerare să-i ofere Danei Mladin un fir de trandafir alb, ci a preferat să-și țină banii în buzunar pentru micile plăceri. În schimb, a fost foarte prietenos cu vânzătorul, i-a oferit un zâmbet larg și atât.

De remarcat e și faptul că Dan Negru nu se uită deloc la bani când vine vorba de el însuși. Îi place să fie bine îmbrăcat și cheltuiește oricât e nevoie pentru asta. La întâlnirea cu vechii săi prieteni prezentatorul s-a îmbrăcat în branduri de lux din cap până-n picioare. Spre exemplu, doar vesta Moncler pe care a purtat-o l-a costat aproape 2.000 de euro.

Mai mult, la mână purta un ceas Rolex pe care a cheltuit peste 18.000 de euro.

Citește și Dan Negru nu este impresionat de presupusa vizită a lui Elon Musk în România. „În agenda lui noi suntem trecuţi lângă rinocerii din Africa de Sud”

Pe lângă aspectul vestimentar, Dan Negru e foarte atent și la ce fel de mașină conduce. Prezentatorul deține un Mercedes GLE – 2020 pe care a cheltuit nu mai puțin de 110.000 de euro.

În afară de proiectele în televiziune și emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, Dan Negru a avut un succes răsunător și cu afacerile imobiliare. În momentul de față are patru blocuri și și-a ridicat singur vila de 400.000 de euro în care locuiește.

Dan Negru a vândut un teren cu două milioane

În urmă cu câțiva ani, Dan Negru a vândut un teren cu două milioane, iar Dan Badea, coprezentatorul emisiunii „iUmor”, a spus că știe foarte bine ce a făcut acesta cu banii.

„Apropo de bani şi de investit. Dan Negru şi Liviu Vârciu au avut vreo sută de concerte într-o vară. Dan Negru le prezenta şi Vârciu le cânta. Dan Negru, aşa cum îl ştim, a pus toţi banii la saltea, 100 de dolari parcă lua pe vremea aia…şi a pus 10.000 de dolari ‘pe dreapta’. Şi Vârciu lua de nu ştiu câte ori mai mult, deşi împărţea la 3, dar erau alţi bani că era formaţie în vogă”, spune Dan Badea.

Dan Badea a povestit că, după acea vară, Dan Negru a găsit un teren la Unirii și l-a sunat pe Liviu Vârciu să-l sfătuiască să investească în el. Artistul a refuzat și a ales să-și cumpere un BMW la mâna a doua în schimb.

„S-au strâns nişte bani şi după vara aia a găsit Dan Negru un teren, la Unirii, 1.000 de metri pătraţi…10.000 de dolari. Omul mai avea nişte parcele, iar Dan l-a sunat pe prietenul Liviu: ‘Are omul de vânzare, eu zic să investeşti că nu îi dai pe toţi, dar măcar o parcelă de 10.000 de dolari’. Vârciu i-a spus: ‘Nu, că am găsit un BMW la mâna a doua şi vreau să-mi iau’”, a mai spus Dan Badea.

La câțiva ani de la respectiva discuție, Dan Negru a vândut terenul pentru două milioane și apoi l-a sunat pe Liviu Vârciu să râdă de mașina lui. ”După nu ştiu câţi ani, 10 ani, domnul Dan Negru a vândut terenul cu 2 milioane şi l-a sunat pe Vârciu: ‘Ce faci, tati? Mai ai BMW-ul ăla?’”, a povestit Dan Badea.

Citește și Dan Negru face praf vedetele din televiziune: „Răduleasca şi Andreea Marin sunt babe”