FOTO. Sylvester Stallone arată excepțional la 76 de ani. Actorul din Rocky își sărbătorește, mâine, ziua de naștere

Sylvester Stallone, unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood în viață, împlinește mâine, 6 iulie, respectabila vârstă de 76 de ani. Iată cum arată acum.

05 iul. 2022, 21:58
FOTO. Sylvester Stallone arată excepțional la 76 de ani. Actorul din Rocky își sărbătorește, mâine, ziua de naștere

Cele mai recente imagini cu Sylvester Stallone confirmă faptul că starul din Rocky arată  mult mai tânăr decât este de fapt. Pare greu de crezut că a ajuns la aproape 80 de ani.

Sylvester Stallone arată mult mai tânăr decât este, la 76 de ani

Faptul că arată mai tânăr a atras mai multe zvonuri cu privire la posibile operații estetice pe care și le-ar fi făcut în ultimii ani. Actorul a recunoscut, însă, doar una dintre ele.

Citește și: Cum se protejează Sylvester Stallone de coronavirus! A fost fotografiat într-un supermarket şi toţi fanii lui Rambo au rămas uimiţi

Celebra vedetă de la Hollywood a sărbătorit deja alături de soția lui, fiicele lor și apropiați într-o locație exclusivistă din Beverly Hills. El a fost surprins de presa americană alături de soția lui Jennifer Flavin și cele trei fiice pe care le au împreună.

În imaginile de la petrecere se vede cu ochiul liber că vârsta și-a spus cuvântul și în cazul său, în ciuda intervențiilor suferite la nivelul feței. Totuși, chiar dacă are părul grizonat, starul nu își arată vârsta din buletin.

În trecut, Stallone a recunoscut că a făcut o intervenție plastică la nivelul feței, dar a susținut că operația a avut scopul de a corecta un defect cu care s-a ales din cauza unor probleme din naștere.

Sylvester Stallone are cinci copii

Sylvester Stallone este tatăl a cinci copii. Din prima sa căsnicie cu Sasha Czack are doi băieți: Sage Stallone și Seargeoh Stallone. După ce a pus capăt mariajului, s-a recăsătorit cu modelul Brigitte Nielson, dar cei doi nu au avut copii.

Cea de-a treia soție și actuala, afacerista Jennifer Flavin, i-a oferit actorului trei fete: Sistine, Scarlet și Sophia Stallone.

Celebrul Sylvester Enzio Stallone, născut pe 6 iulie 1946, Hell’s Kitchen⁠(d), New York, SUA este un actor, regizor și scenarist american. A devenit extrem de cunoscut, chiar legendar, prin roluri principale interpretate în filme de acțiune precum Rocky și Rambo.

Citește și: Drama pe care Sylvester Stallone o trăieşte de mai bine de 30 de ani. Actorul ascunde un munte de suferinţă

În anii ’80 a fost printre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. În 2015 a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul Creed. Este adesea numit în presă „Sly”.