FOTO: Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului. Artista și-a expus burta de gravidă

Theo Rose, tânăra a cărei popularitate a explodat într-un timp record în România, se pregătește să devină mamă. Actriță și cântăreață, jurata de la „Vocea României", personaj central în serialul „Clanul", și-a prezentat burta de gravidă și a anunțat ce nume îi va pune copilului. 

08 ian. 2023, 20:06

Theo Rose și-a expus pe internet burta de gravidă, într-un live. Sexul copilului este deja cunoscut. Artista în vârstă de 25 de ani va avea băiat, pentru care a stabilit numele.

Cântăreața care s-a făcut cunoscută la emisiunea „Bravo, ai stil!” este credincioasă. Astfel, împreună cu iubitul Anghel Damian a stabilit ca pe puști să-l numească Ioan. Acesta va fi doar unul dintre prenume.

„Știu sigur că unul dintre prenume va fi Ioan”, le-a transmis Theo Rose fanilor de pe Instagram, pe live, potrivit WOWbiz.ro.

Theo Rose, probleme de sănătate în prima zi din 2023

 

Theo Rose se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate la început de 2023. Artista, însărcinată în trimestrul al doilea, le-a povestit totul fanilor de pe reţelele de socializare.

„Prima problemă nouă în 2023, problemă nouă zic, pentru că mai sunt altele din 2022 cu care am intrat în 2023. Nu s-au putut rezolva toate că na…

Eu mi-am scos o măsea de minte acum câțiva ani, vreo 6 ani, jos pe partea dreaptă. Problema este că astăzi m-a jenat zona toată ziua și după cântări m-am uitat să văd ce e.

Îmi iese o măsea! Există vreo șansă să îmi iasă tot măsea de minte sau aveam vreo măsea de rezervă și s-a gândit să iasă acolo?”, a spus Theo Rose pe Instastory.