FOTO: Un copil de 12 ani, junior la o echipă de fotbal, a murit subit pe teren. Cum arată locul tragediei și reacția FRF

Încă o tragedie în sportul românesc. De data aceasta, e vorba despre un puști în vârstă de 12 ani. Copilul a murit subit în timpul antrenamentului. FRF a oferit deja o primă reacție, în urma evenimentului bizar.

04 nov. 2022, 10:18
FOTO: Un copil de 12 ani, junior la o echipă de fotbal, a murit subit pe teren. Cum arată locul tragediei și reacția FRF

Aron Timar este copilul decedat la antrenament. Acesta era legitimat la echipa Loki SC, din județul Harghita.

Ambulanţa care a venit la faţa locului nu l-a mai putut salva pe juniorul care urma să participe la Cupa Satelor.

„Federaţia Română de Fotbal a aflat cu tristeţe de tragicul incident petrecut astăzi, 3 noiembrie 2022, în judeţul Harghita.

FRF regretă dispariţia lui Aron Timar şi transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor!”, a menţionat FRF.

 

Când va fi înmormântat copilul care a murit subit

 

„Înmormântarea lui Aron Timar va avea loc sâmbătă, la ora 11.00, la cimitirul din Lunca de Jos (Gyimesközéplok)!”, a scris echipa Loki SC în limba maghiară.

„Din păcate, știrile sunt adevărate. T. Áron a murit în mod tragic după antrenamentul de astăzi. Cauza decesului este momentan necunoscută. Incidentul s-a petrecut la finalul antrenamentului, când copiii au plecat. Băiatul a căzut pe marginea terenului! Rugăciuni pentru familie în acest moment. (…) Nu pot să înțeleg!” a scris și Leslie Balla, de la echipa Loki.

Terenul de fotbal pe care a murit puștiul

Sindromul morții subite a devenit din ce în ce mai frecvent în ultimii doi ani, la nivel mondial, din păcate. Pentru a preîntâmpina o tragedie, mai mulți fotbaliști celebri au fost nevoiți să se retragă, „anticipat”. Cel mai cunoscut, Sergio Aguero.