FOTO Un şofer beat a ajuns cu maşina în Fântâna Mioriţa din Capitală. Ce alcoolemie avea bărbatul

Un şofer beat a ajuns cu maşina în Fântâna Mioriţa din Capitală. În noaptea de sâmbătă spre dumincă a avut loc un incident rutier nedorit. Aburii alcoolului, dar şi carosabilul umed l-au făcut pe un bărbat să piardă controlul volanului.

29 mai 2022, 19:18

Un şofer beat a ajuns cu maşina în Fântâna Mioriţa din Capitală. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,68 în aerul expirat. Acesta a pierdut controlul volanului și a ajuns în fântână. În imagini se vede cum șoferul, amețit de aburii alcoolului, se chinuie să iasă din bolidul aflat în fântâna plină cu apă, dar nu reușește.

Citeşte şi: Gropi peticite cu dale pentru alei din parcuri, la Fântâna Mioriţa. Fanii EURO 2020, întâmpinaţi de Primăria Capitalei cu o cârpeală pe principala cale de acces în Capitală de la Aeroportul Otopeni

Un şofer beat a ajuns cu maşina în Fântâna Mioriţa

Şoferul a fost dus la INML pentru a-i fi prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, la momentul accidentului. Oamenii legii au deschis şi o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească exact cum s-a produs incidentul.

Nu este prima dată când se întâmplă astfel de accidente în apropiere de zona Băneasa. În ultimele luni, cel puțin cinci mașini au ajuns în fântânile arteziene.

Ploile fac ravagii în Bucureşti şi în restul ţării

Meteorologii au emis noi alerte cod galben şi cod portocaliu de vijelii şi ploi, în mai multe zone din ţară.

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată

Interval de valabilitate: 29 mai, ora 10 – 30 mai, ora 10

În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii (viteze de 55…75 km/h și izolat peste 80 km/h) și pe arii restrânse grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi izolat 40 l/mp.