FOTO VIDEO Furtuna Ciara a făcut prima victimă în Anglia. Un copac a căzut pe maşină şi l-a strivit

Furtuna Ciara a făcut prima victimă în Anglia, unde un bărbat de 58 de ani, care conducea spre casă, a fost strivit de un copac căzut pe maşina sa.

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 15:01

Anglia a fost puternic lovită de furtuna Ciara, vântul suflând în unele zone chiar şi cu peste 150 km/h, ceea ce a dus la căderea multor reţele de electricitate, pe lângă pomi dărâmaţi şi alte pagube materiale.

Duminică după-amiază s-a înregistrat şi prima victimă, un bărbat de 58 de ani, care conducea dinspre Winchester spre locuinţa sa din Micheldever, când vântul de peste 100 km/h a dărâmat un copac pe maşina sa, strivindu-l.

Incidentul s-a pestrecut în jur de ora locală 16:00, iar la faţa locului au ajuns echipaje de ambulanţă şi descarcerare, dar nu s-a mai putut face nimic şi bărbatul a fost declarat decedat înainte de a fi transportat la spital.

Se estimează că furtuna a adus în Anglia cantităţi de precipitaţii care, în mod normal, s-ar fi strâns într-o lună şi jumătate, iar vânturile au atins pe alocuri, duminică, 170 km/h. Meteorologii avertizează că prognoza nu este deloc optimistă şi mai urmează căderi abundente de zăpadă şi temperaturi care vor provoca îngheţuri.

Starea vremii şi consecinţele ei au afectat şi transportul în comun, multe trenuri de navetişti fiind blocate de crengi sau alte obiecte căzute sau aduse de vânt pe şine, astfel încât au înregistrat întârzieri considerabile.

Citeşte şi: Avertizare meteo COD PORTOCALIU de viscol. Rafalele de vânt vor ajunge la 120 km. Unde va mai ninge