FOTO: WOW! Cum arată fiica de 19 ani a lui Leonard Doroftei: „Frumoasă ca maică-sa!”. Vrea să devină medic / Fiul Moșului a ajuns afacerist de succes

Familia Doroftei uimește din nou: celebrul pugilist are motive de mândrie. Fiica sa în vârstă de 19 ani arată ca un manechin și chiar este model, dar nu de Instagram, ci la școală. Vanessa se pregătește intens pentru o carieră în domeniul medical. 

22 apr. 2023, 15:55

Vanessa Doroftei își dorește să devină medic. Zi de zi, ea se pregătește pentru a-și atinge acest obiectiv profesional. Fostul mare campion susține în privința aspectului fizic, Vanessa este frumoasă precum soția antrenorului.

În anul 2019, Leonard Doroftei a luat decizia să se mute în Canada alături de toată familia lui. Toți au dorit să înceapă o viață nouă. Andrei, băiatul cel mare al sportivului, locuia deja acolo de o bună perioadă de timp. Tânărul în vârstă de 27 de ani are afaceri în imobiliare și are un spirit independent.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a declarat Adrian Doroftei, potrivit BZI.

Ulterior, „Moșu'” și restul familiei au decis că nu mai au ce face în România și că trebuie să se mute în Canada.

„A fost acel moment complicat acasă, când am pierdut barul. Căzusem, mă plafonasem, nu mai știam ce să fac. Am avut o discuție în familie, am votat și majoritatea a ales Canada. Am doi copii născuți aici, iar Andrei, băiatul cel mare, era deja stabilit tot aici”, a povestit Moșu’, care a povestit în repetate rânduri că s-a simțit umilit de autoritățile române.

 

Leonard Doroftei recunoaște: „Soția e șefa, ține familia unită”

 

Acum, marele campion își pune mare încredere și în reușita profesională a fiicei sale, Vanessa.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun.

Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a povestit Leonard Doroftei, potrivit GSP.

În social media, Vanessa Doroftei este o prezență discretă. Postează destul de rar, dar atunci când o face, primește o mulțime de complimente:

  • „Seamănă cu Leonard Doroftei! Un copil reușit din oameni frumoși și buni”;
  • „Să îți dea Dumnezeu multă sănătate, multe clipe de fericire și multe împliniri sufletești”.