Se întâmplă în România. Fotografia care a făcut senzaţie pe internet. Cum au fost amplasate ţevile de gaze în această localitate. Pericolul care îi paşte pe oameni – FOTO

România este ţara tuturor posibilităţilor şi asta o demonstrează cu subiect şi predicat chiar o imagine surprinsă în judeţul Hunedoara.

31 mai 2021, 14:32
Se întâmplă în România. Fotografia care a făcut senzaţie pe internet. Cum au fost amplasate ţevile de gaze în această localitate. Pericolul care îi paşte pe oameni – FOTO

Fotografia care a făcut senzaţie pe internet. În fotografie este surprinsă lucrarea pe care „şi Constantin Brâncuş ar fi invidios”. Aici se poate observa modul prin care reprezentanţii firmei care se ocupă cu reţeaua de termoficare din Haţeg. Ţevile au fost amplasate terestru şi încadrează fiecare poartă din zona respectivă.

„Așa ceva… e ireal. L-aș da pe primar și pe arhitect afară în secunda doi. Ce mizerie, ce bătaie de joc…”, spune autorul postării.

Se întâmplă în România. Fotografia care a făcut senzaţie pe internet

Toată scena a provocat o adevărată dezbatere în mediul online, iar internauţii au râs copios. Imagina s-a viralizat imediat, iar românii au lăsat comentarii care mai de care mai savuroase.

„Râdem, glumim dar dacă proiectul a fost conductă supraterană, aia e.Cam neobișnuit dar probabil a fost mai ieftin decât prin canalizație și posibil și prin prisma faptului că nu se pot produce acumulări de gaze. Constructiv problema este că nu văd suport, țeavă de gaze n-ar trebui să fie auto-susținută.”, se arată într-unul dintre comentariile lăsate la postare.

„Multifuncționale, mai bati un covor, mai intinzi o rufa 🙄😌”, spune un alt interaut.

Din păcate, această lucrare este destul de periculoasă pentru locatari, dat fiind faptul că ţevile sunt expuse şi ar putea duce la explozii iminente.

Aeriene, terestre, important e să fie căldură.  La începutul lunii mai, peste 500 de blocuri și case din Capitală au rămas fără apă caldă, în urma unor avarii produse la rețeaua de termoficare, potrivit datelor postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

În Sectorul 1 este vorba de imobile din zonele şos. Nicolae Titulescu sau Calea Griviţei, iar avaria produsă la reţeaua primară ar urma să fie remediată în jurul orei 24,00.

În Sectorul 2, avarii la reţeaua primară au dus la oprirea apei calde în zona străzilor Sf. Nicolae Tei, Inginerilor, Vidin, Grigore Ionescu, Grigore Moisil, Teiul Doamnei. Se estimează că sistemul va fi repus în funcţiune joi, la ora 9,00. Tot în Sectorul 2, blocuri din zonele Calea Moşilor, şos. Colentina, şos. Mihai Bravu, str. Judeţului, str. Teiul Doamnei, bd. D-na Ghica, str. Pâncota au parte de o furnizare deficitară a apei calde, însă problema este anunţată a fi remediată în jurul orei 18,00. Furnizarea apei calde va fi oprită pentru mai multe blocuri de pe şos. Ştefan cel Mare până la ora 20,00.

În Sectorul 3, o avarie la reţeaua primară a dus la oprirea apei calde în zone de pe str. Laborator, bd. Camil Ressu, str. Râmnicu Vălcea, furnizarea urmând să fie reluată în jurul orei 20,00. O serie de intervenţii în punctele termice au dus la oprirea apei calde în cazul unor blocuri din zonele str. Tomis, str. Foişorului, bd. Unirii, str. Matei Basarab. Sistemul urmează să fie pus în funcţiune până în jurul orei 14,00.

Citeşte şi: Cât ar costa, de fapt, reparațiile la rețeaua de termoficare a Capitalei. Iată investițiile care s-au făcut în ultimii 30 de ani!