Fotografia care face înconjurul lumii! Cum arată acum cei opt fraţi celebri care s-au născut în acelaşi timp – FOTO

Nadya Suleman, celebra femeie care a născut octupleţi, a serbat de curând a 12-a aniversare a micuţilor. Femeia a prezentat o poză amuzantă cu cei mici, care a devenit imediat virală pe internet.

28 ian. 2021, 10:16

Fotografia care face înconjurul lumii! Femeie de 45 de ani, care are în total 14 copii, a făcut o postare pe Instagram marți seara pentru a le ura la mulți ani celor opt copii pe care i-a născut prin fertilizare in vitro (FIV) în 2009.

Fotografia care face înconjurul lumii! Cum arată acum cei opt fraţi celebri care s-au născut în acelaşi timp

„12 ani fericiți pentru 8 dintre cei mai amabili, grijulii și respectuoși copii pe care i-am cunoscut vreodată”, a scris rezidentul din Los Angeles. „Compasiunea voastră pentru toate viețuitoarele și valoarea de a sluji cu smerenie pe alții este definiția iubirii.”

Postarea ei a continuat: „Îmi faceţi inima plină și m-aţi binecuvântat viața din belșug. Sunt onorat să fiu mama voastră. Vă iubesc Noe, Maliyah, Isaia, Nariyah, Ieremia, Iona, Iosia și Makai.

Știu că bunica ar fi incredibil de mândră și se uită cu dragoste la voi de sus.

Nadya a inclus mai multe fotografii cu octupleţii zâmbind într-o cameră de zi în timp ce purtau pijamale haioase.

Nadya avea deja șase copii acasă, iar venirea pe lume a celor opt copii a făcu-o de-a dreptul celebră pe femeie. Nadya avea 21 de ani și a divorțat când a început FIV în 1997, folosind bani dintr-un cont de 165.000 de dolari pe care l-a primit din cauza unei leziuni la spate, petrecută la locul de muncă.

Ea l-a născut pe primul ei copil, un fiu pe nume Ilie, în 2001, iar al doilea, o fiică pe nume Amerah, în 2002. A continuat să facă FIV, rămânând însărcinată de încă trei ori, o dată cu gemeni numiți Calyssa și Caleb.

Nadya mai avea 12 embrioni rămași când, în 2008, doctorul Michael Kamrava, specialist în fertilitate din Beverly Hills, i-a transferat pe toți în uter.

„Am fost indus în eroare de medicul meu”, a afirmat femeia, spunând că crede că va avea doar doi copii.

Când Nadya a născut octupleţi la 31 de săptămâni în 2009, 46 de medici și asistente au fost prezenţi pentru a efectua secțiunea C, livrând șase băieți și două fete, potrivit Daily Mail.

Acum, copiii mai mici ai Nadiei apar în mod frecvent în fotografiile ei de pe rețelele de socializare, dar aceasta postează ocazional imagini şi cu cei mai mari cu permisiunea lor.

Fotografia care face înconjurul lumii! Cum arată acum octupleţii celebri
Fotografia care face înconjurul lumii! Cum arată acum octupleţii celebri

Citeşte şi: A murit de Covid după ce a născut gemeni. A apucat să-şi vadă copiii