Fotografia cu bătrâna care se roagă în mijlocul câmpului, virală pe internet. „Doar pentru astfel de persoane ne mai îngăduie Dumnezeu”

O bătrână dintr-un sat din Bistriţa a fost surprinsă în timp ce se roagă în genunchi, în mijlocul câmpului. Fotografia a devenit virală pe internet, adunând mii de comentarii şi distribuiri. 

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 06:46
Fotografia cu bătrâna care se roagă în mijlocul câmpului, virală pe internet. „Doar pentru astfel de persoane ne mai îngăduie Dumnezeu”

Imaginea a fost surprinsă în satul Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud. Bătrâna se opreşte din lucru, în mijlocul câmpului, în momentul în care aude că bat clopotele de la biserică. Femeia ingenunchează şi începe să se roage.

Imaginea a fost surprinsă de Marian Roş şi postată pe contul său de Facebook.

„Doamne ajuta să trecem cu bine. La auzul clopotelor care îndeamnă la rugăciune în fiecare zi la ora 12… Referitor la postare: Femeia vrea sa rămână anonimă, nu are nevoie de nimic material, doar sănătate şi să ne ferească Dumnezeu de aceasta boală. Vă rog să respectaţi hotărârea ei cei ce-aţi distribuit”, scrie autorul fotografiei.

Imaginea a fost imediat distribuită pe reţelele de socializare.

„Doar pentru astfel de persoane şi pentru copii ne mai îngăduie Dumnezeu”, „Pentru oamenii ca ea mai ţine Dumnezeu pământul”, „Foarte frumos, pentru ei ne mai rabdă Dumnezeu!”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe Facebook. 

Citeşte şi O infirmieră româncă a fost ucisă de coronavirus în Italia. Avea 61 de ani şi devenise de curând bunică