Fotografia MISTERIOASĂ făcută de un bărbat după ce a vizitat un CASTEL BÂNTUIT: Am ÎNLEMNIT de GROAZĂ FOTO

Un tânăr din Marea Britanie a reuşit să fotografieze o fantomă în timp ce vizita un castel bântuit. După ce a developat imaginile, el a făcut descoperirea bizară care a reuşit să îl sperie.

29 aug. 2014, 17:11

Thomas Beavis, un tânăr de 21 de ani, a descoperit imaginea atunci când se uita la fotografii în timp ce se îndrepta spre casă după ce a vizitat castelul Loftus Hall din Wexford, potrivit Mirror.

Citeşte şi PĂRINŢII sunt în STARE DE ŞOC. O şcoală din Bucureşti este bântuită de FANTOME

Astfel, se pare că el a surprins fantoma unei fetiţe pe nume Anne Tottenham, alături de conturul bizar al unei bătrâne. Inedit este faptul că spiritul a apărut chiar la fereastra de lângă uşa principală.

Nu m-am uitat la fotografii decât în drum spre casă şi am înlemnit. Toţi ne-am simţit un pic ciudat la castel, dar când le-am arătat poza prietenilor mei ne-a cuprins pe toţi groaza„, a declarat Thomas.

Conform legendei, familia Tottenham s-a mutat în castelul respectiv în anul 1766. La scurt timp, copila familiei, Anne, s-a îmbolnăvit grav după ce s-a întâlnit cu un demon. Ulterior, micuţa a fost încuiată într-o camera a castelului şi lăsată acolo să moară.

Citeşte şi Descoperire bizară făcută de o femeie într-o MAŞINĂ cumpărată SECOND HAND: Am urlat când am văzut FOTO

Chiar dacă iniţial a crezut că este vorba doar de o reflexie a unui turist, ulterior şi-a dat seama că fantoma din imagine privea în direcţia opusă.