Fotografia momentului! Cu cine s-a pozat Nadia Comăneci la antrenamentul de dimineață

Nadia Comăneci nu poate să stea departe de sala de sport și se pare că de multe ori își realizează antrenamentele într-o companie selectă. Iată cu cine s-a pozat fosta gimnastă la antrenamentele de dimineață.

06 feb. 2023, 10:05

Nadia Comăneci nu renunță niciodată la antrenamente, cu toate că are vârsta de 61 de ani. Fosta gimnastă face toate eforturile pentru a se menține în formă și nu omite nicio zi de „lucru”. Se pare că aceasta are o companie selectă la antrenamentele ei. Nadia a postat pe Twitter două poze care au devenit virale foarte rapid. Gimnasta apare în compania unui actor extrem de cunoscut.

Citește și: Nadia Comăneci rupe tăcerea după 40 de ani: „Nu cred că meritam să fiu dată afară. Sunt dezamăgită”

Fiind la sală pentru antrenamentul de dimineață, fosta gimnastă s-a întâlnit cu Arnold Schwarzenegger (75 de ani), fostul Mr Olympia, actorul din Terminator și multe alte filme și fost guvernator al Californiei. Cei doi nu au ratat această ocazie, iar această întânire a fost imortalizată în două dpoze care au fost postate pe Twitter-ul fostei gimnaste.

„La antrenamentul de dimineață am dat peste un drag prieten”, a scris Nadia pe Twitter.

Nadia Comăneci nu poate fără sport

Nadia a declarat că nu poate să trăiască fără sport și că niciodată nu „sare” peste antrenamente.

„Fac mișcare cel puțin 30 – 40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică”, a spus ea într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a primit nota 10 la un concurs internaţional. A câştigat 5 medalii olimpice de aur, două la Campionatele Mondiale (CM) şi alte 9 medalii de aur la Campionatele Europene (CE). În total a obținut 25 de medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene, dintre care 16 de aur.

A început angtrenamentele la vârsta de 5 ani, când mergea la grădiniță. A fost selecţionată de antrenorul Marcel Duncan şi legitimată la AS „Flacăra” Oneşti. De la 7 ani, în oraşul său natal, în cadrul primei unități şcolare cu program de gimnastică din România, a început pregătirea cu anternorii Martha Karoly şi Valeriu Munteanu.

De la 10 ani a fost îndrumată de soţii Bela şi Martha Karoly iar de la 16 ani a început antrenamentele în Capitală, cu antrenorii Iosif Hidi, Gheorghe Condovici, Atanasia Albu, în perioada 1977-1988, cu Gheorghe Gorgoi și  Anca Grigoraş, între 1980-1981.

Citește și: Nadia Comăneci, vizită surpriză în România. Unde a mers prima dată după ce a ajuns în Bucureşti FOTO